Kantoorverhuur

De Pletterij is naast een debat- en cultuurpodium een plek met kantoor- en vergaderplekken voor leuke organisaties, sympathieke zzp’ers en kleine bedrijfjes. Aan onze huurders bieden we: een inspirerende omgeving, goede werksfeer en prettige prijzen!

Voor informatie:
mail: info@pletterij.nl
Bellen kan naar 023 – 542 3540 (kantoor) of 06 – 1203 2539 (Arno)

Adviesbureau Voor Een Ander Geluid – Loopbaanproffesional en coaching – Casemanagement en Re-integratie

logo-Voor een ander geluid

& de Pletterij, een plezierige werk plek om op een wereldse wijze en grensoverschrijdend te werken aan je (loop) baan, je carrière of ander werk. Denk aan werk naar werk, verzuim en re-integratie of loopbaan en leefstijl.
Geschikt voor werkzoekenden, werkenden en herintreders,

Er wordt gewerkt met en vanuit de diverse thema´s , zoals jouw ideale baan of werksituatie, talent en jouw kwaliteiten, cv en solliciteren, het netwerken en sociale media, presenteren en ontmoeten, maar ook baanverlies, wat nu?

Nieuwsgierig?
Kijk op de website voor het contactformulier : www.vooreenandergeluid.nl
of bel voor een afspraak: 061744 8088

Tot een nieuwe ontmoeting! Isabel Hamer


BDK – Bureau Discriminatiezaken Kennemerland

 Het Bureau Discriminatiezaken Kennemerland is telefonisch te bereiken op werkdagen (maandag – vrijdag) van 9:30 tot 17.00 uur voor meldingen. Anoniem melden is ook altijd mogelijk.

Als u wilt langskomen is het prettig als u vooraf belt voor een afspraak.

U kunt ook online een klacht indienen. Vul dan het klachtenformulier in op de website van het Bureau Discriminatiezaken Kennemerland.

telefoon 023 – 531 58 42
fax 023 – 532 35 12

Postadres
BD Kennemerland
Postbus 284
2000 AG Haarlem

Bezoekadres
BD Kennemerland
Lange Herenvest 122
2011 BX Haarlem

email: info@bdkennemerland.nl
website: www.bdkennemerland.nl

Bureau Discriminatiezaken Kennemerland is een onafhankelijke organisatie die werkt aan het stimuleren van een tolerante samenleving en het tegengaan van ongelijke behandeling. Iedereen kan bij ons terecht voor steun bij alle vormen van ongelijke behandeling. We behandelen en registreren individuele klachten, doen onderzoek, geven voorlichting en trainingen en adviseren organisaties op het gebied van anti-discriminatiebeleid en gelijke behandeling.


Doculab

Doculab is een community van documentairemakers, die een binding hebben met de stad Haarlem. De Pletterij biedt deze groep een platform om op de eerste donderdag van de maand hun documentaire te vertonen op het podium van de Pletterij.

De groep bepaalt met elkaar het thema van de avond en op welke manier dat vorm krijgt. Zo kan het zijn dat er een lange documentaire wordt vertoond met gesprekken achteraf, maar het het ook gaan om drie korte films van verschillende makers. Om de documentaire heen wordt een randprogramma samengesteld, dat relatie heeft met het thema van de film. Het format van de doculab-avonden ligt dus niet vast.

Meer informatie: www.doculab.nl


Dynamite Bookings – Booking artiesten / Saxofoonles

logo Dynamite Bookings

Thomas Streutgers

website: www.dynamite-bookings.com
email: thomas@dynamite-bookings.com
info@dynamite-bookings.com

telefoon: 0031-(0)-235518230
mobiel: 0031-(0)-629195078

Postadres:
De Pletterij/Dynamite Bookings
Lange Herenvest 122
2011 BX Haarlem

Thomas Streutgers geeft ook saxofoonlessen: www.saxofoonlesinhaarlem.nl


ISP – InformatieSteunPunt in de 1e lijn ggz

ISP logo

De Stichting InformatieSteunPunt in de 1e lijn van de ggz (geestelijke gezondheidszorg) is sinds 1994 zeer actief in het assisteren maar ook begeleiden en zo nodig meelopen met burgers die om wat voor reden dan ook het niet meer zien zitten, of er geen gat meer in zien. Het kan dus zijn dat u en jij “de weg kwijt bent” of “tussen wal en schip bent gevallen” of “volkomen de boot uit gevallen bent” om wat voor een oorzaak dan ook. Het ISP helpt dan om u en jou weer de kracht te geven om de Zelfstandigheid terug te laten krijgen. Zo kunnen wij u en jou helpen, wie of wat je ook bent, ongeacht welk probleem!

Onze ervaringsdeskundige vrijwillige medewerkers bieden u graag advies en steun bij uw psycho/sociale en/of maatschappelijke problemen.

Zie voor contactgegevens de informatiepagina op onze website.

 


LFB

logo-LFB

Vereniging LFB is de landelijke belangenorganisatie door en voor mensen met een verstandelijke beperking. De LFB is in 1995 opgericht.

De kerntaken van de LFB zijn:

  • Informatievoorziening
  • Lotgenotencontact
  • Belangenbehartiging

Lees meer over het steunpunt Haarlem.

Sinds 1 juli 2016 is de LFB Haarlem gehuisvest in de Pletterij.
De LFB is een belangenvereniging voor en door mensen met een beperking.

Wij organiseren activiteiten voor onze doelgroep.
Zoals één keer in de maand het Kenniscafé, hier in de Pletterij!
Deze activiteit loopt inmiddels al 2 jaar.
Het is een avond die erg populair is onder haar deelnemers.
De opkomst is altijd hoog!

Interesse in wat wij nog meer doen?
Kom gerust langs voor een kopje thee/koffie bij ons op het steunpunt.

Kijk voor meer informatie over LFB Haarlem op onze Facebook-pagina ‘’LFB Haarlem’’.
Of op www.lfb.nu

Hartelijke groeten van,

David, Mariosé, Mirjam en Maaike

kenniscafe


Ont-moeter

 

Ont-moeter

Joyce Jacobsz, Ont-Moeter
Telefoon: 0620417372
www.ont-moeter.nl
contactformulier
facebook

 

 

Natuurgeneeskundig Paranormaal Therapeut (NLP), Trainer en coach zowel individueel als in groepsverband, Programmamanager en projectleider bij (wijkgerichte) projecten.

Aard activiteiten: projectmanagement, geven van bewustwording/communicatie trainingen, coaching, trajectbegeleiding, therapeutische begeleiding bij lichamelijke- en psychosomatische klachten.


Stedenband Haarlem-Mutare

De Stichting Stedenband Haarlem-Mutare is opgericht in 1992 om de relatie tussen beide steden vorm en inhoud te geven. De stichting werkt samen met, maar is onafhankelijk van de gemeente en andere organisaties. Inmiddels heeft de stichting duurzame sociale en culturele betrekkingen tussen de steden gebouwd.

Mutare is gelegen in het oostelijke hoogland van Zimbabwe aan de grens met Mozambique.

 

Ons bezoekadres is: Lange Herenvest 122 te Haarlem
Postadres: Postbus 5508 2000 GM Haarlem
telefoon: 023 – 5324008
e-mail: info@haarlem-mutare.nl
website: haarlem-mutare.nl


Stichting Ghana Haarlem

 

logo st ghana

Contactpersoon: Jackson Opon-Nimoh
Telefoon: 06 5098 7966
Bezoekadres: Lange Herenvest 122, 2011BX Haarlem
Postadres: Postbus 303, 2000 AH Haarlem

e-mail: info@ghanahaarlem.nl
website: www.ghanahaarlem.nl

De Stichting Ghana-Haarlem is er voor iedereen die het leuk, zinvol en interessant vindt om meer bekendheid te geven aan Ghana en de Ghanese cultuur.

Waar mogelijk probeert de stichting de ontwikkeling van Ghana te ondersteunen door hulp te bieden bij projecten in het onderwijs, gezondheidszorg, gehandicapten zorg en projecten op het gebied van hygiene en welzijn.

De stichting heeft zich ook ten doel gesteld om de inburgering te bevorderen van in Nederland woonachtige Ghanezen, door ze wegwijs te maken in de Nederlandse regelgeving en taalachterstanden op te heffen.

 


Stichting Zohor

Stichting Zohor organiseert activiteiten ten behoeve van emancipatie en integratie van Marokkaanse en Arabisch sprekende vrouwen.

email: info@zohor.nl
website: zohor.nl
facebook


Studio Alloy

Studio Alloy wordt gevormd door een groep creatieve ondernemers die zich dagelijks bezighoudt met het maken van verhalen voor op het beeldscherm. Wij maken impact met pixels. Of het een website, game, mobiele app, video of animatie is, of dit alles gecombineerd. Onze kracht is het realiseren van digitale producties van concept tot en met uitvoering.

Studio Alloy
T +31 (0) 6 10 11 41 79
E contact@studioalloy.nl
W http://www.studioalloy.nl/

 


Up the Attic – audio engineer Daan Arisz

Up the Attic Studio bestaat al 11 jaar, en heeft zich altijd gevestigd op zolder ruimtes en boven verdiepingen. Het is ontstaan als de studio van de band Grey Lotus, maar verleent zich inmiddels voor vele andere muziek projecten en muzikanten onder leiding van producer, componist en audio engineer Daan Arisz.

Daan Arisz is tevens werkzaam in Wisseloord in Hilversum bij de Gooi en Vecht Studio als audio engineer sinds 2008 voor tv programma’s, radio en tv commercials, theatershows en documentaires.

Voor contact kun je mailen naar daan.arisz@gmail.com of bellen met 0611004724

Daan Arisz

Daan Arisz

 


VoorleesExpress

logo voorleesexpress

De VoorleesExpress stimuleert de taalontwikkeling van kinderen en verrijkt de taalomgeving thuis. Daarnaast versterken we het partnerschap tussen school en ouders. lees meer

Projectleider: José Cornelissen

e-mail: haarlem@voorleesexpress.nl
website: www.voorleesexpress.nl
Lange Herenvest 122
2011 BX Haarlem

 


Wereldkeuken Haarlem

De Wereldkeuken maakt een nieuwe start als wekelijks restaurant in de Pletterij in Haarlem. Hier kun je iedere donderdag genieten van een heerlijke gerechten, gekookt door Nieuwe Haarlemmers. Zij koken hier als vrijwilliger de favoriete gerechten uit hun moederland, als een ode aan waar zij vandaan komen, als een herinnering aan wat zij achterlieten.

Je kunt kiezen uit een vegetarisch of een vlees/vismenu en alles is halal. Een 3-gangendiner is € 20,00 en een hoofdgerecht is € 15,00.

Reserveer hier voor de Wereldkeuken in de Pletterij

U bent van harte welkom tussen 18:00 uur-18:30 uur. Het diner duurt tot  ± 20:00 uur.


Zanglerares Maartje Keijzer

Maartje Keijzer is een vrolijke zangdocente en zangeres. Haar enthousiasme en passie voor zingen is zowel in de lesruimte als op het podium erg aanstekelijk. Schrijf je snel in voor een gratis proefles!

Contact:
E: info@maartjekeijzer.com
S: www.maartjekeijzer.com

T: 0620541405

Ontvang wekelijks de events in je mailbox!