Laden Evenementen
Event | woensdag 01 jul 19:30 - 21:00

01 JUL ’20 – EVENT: Benefietbijeenkomst ‘Ni Una Más’

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

ACHTERGROND:
Ni Una Más is het avontuur van antropologen Julia Louisa Hollander en Roos wonders, waarmee zij het verhaal vertellen van zeven Mexicaanse muzikanten. Zes meiden vormen de band Las Brujas (De Heksen). Samen met zangeres Vivir Quintana vormen zij het gezicht van de documentaire Ni Una Más (Niet een meer) die regisseur Julia en haar team willen maken over de strijd tegen geweld tegen vrouwen, door middel van muziek. Met je komst lever je een bijdrage aan de crowdfunding (zie ook: www.cinecrowd.com/niunamas ) om het maken van de documentaire mogelijk te maken.

PROGRAMMA:
Julia en Roos vertellen hoe het plan van de documentaire is ontstaan, hun crowdfunding en het plan om de film daadwerkelijk te kunnen gaan maken. Julia is zelf ook muzikant en gaat samen met Sem van Gennip Mexicaanse liederen spelen. Roos gaat in gesprek met Dareen Hasan Halimah, een Syrische filmmaker die vanuit Haarlem een internationaal Arabisch feministisch platform bestiert.

Laurien Schreuder van het internationale muziektheatergezelschap Snowapple zingt de herschreven Mexicaanse klassieker; La Llorona.

Tijdens het luisteren naar de muziek, ons verhaal en het bekijken van beelden die we al hebben over de film (zie ook: https://vimeo.com/423093650), kun je genieten van een kaasproeverij, verzorgd door de vrouwen in de Kaaskampagne.

Vivir Quintana