Laden Evenementen
Event | donderdag 01 jul 20:00 - 21:15

01 JUL ’21 – BOEKPRESENTATIE ‘SNEU KARMA’ VAN JOOST POLLMANN (& LIVESTREAM)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

LIVESTREAM
U kunt deze livestream gratis volgen via de homepage van de website, onze Facebook-pagina of ons Youtube-kanaal en na afloop zijn ze als podcast terug te zien op het YouTube-kanaal van de Pletterij.

WE ZIJN WEER OPEN VOOR PUBLIEK – ALLEEN TOEGANG MET EEN VIA DE WEBSITE AANGESCHAFT TICKET OF NAV EEN TELEFONISCHE RESERVERING (023 – 542 3540).

Op donderdagavond 1 juli 2021 presenteert Uitgeverij In de Knipscheer vanaf 20.00 uur live en met publiek Sneu karma de tweede verhalenbundel van Joost Pollmann bij Uitgeverij In de Knipscheer. Het boek bundelt net als het in 2018 verschenen Schertsfiguur persoonlijke verhalen, door Joost Pollmann zelf getypeerd als ‘regenachtige reisverhalen’. Wederom gaan in deze verhalen scherp observeren en lijdzaam je lot dragen hand in hand. Joost Pollmann laat een aantal verhalen kort de revue passen en wordt geïnterviewd door Peter de Rijk. Verder met bijdragen van (recensent) Ezra de Haan en (redacteur) Willem Thies. Het gesproken woord wordt onderbroken door een muzikaal intermezzo van zanger en country & western-gitarist Jaco van der Steen (van nu The Dashboard Danglers en voorheen The Dutch Eagles).

Het ‘eerste exemplaar’ wordt uitgereikt aan vertaler Jan Willem Reitsma. Na afloop signeert de auteur voor de aanwezigen zijn nieuwe boek.

Aanvang 20.00 uur stipt. Zaal open 19.30 uur. Einde 21.15  uur.

 

 

 

 

Foto Joost: Ellen Kooi