Laden Evenementen
Event | dinsdag 01 jun 16:00 - 17:00

01 JUN ’21 – DE EPILOOG MET LEX PALEAUX (GRATIS LIVESTREAM)

Live stream gratis

Voor deze live stream is geen ticket of reservering nodig. De Live stream start automatisch via YouTube.com/user/MCHHaarlem.

Heb je een vraag neem dan contact met ons op via info@pletterij.nl

LIVESTREAM
U kunt de livestream gratis volgen via de homepage van de website van de Pletterij, de Facebook-pagina of het Youtube-kanaal.

DE EPILOOG
SPOTLIGHT OP BOEKEN

In de aflevering van 1 juni 2021 is Lex Paleaux de gast in De Epiloog.

Lex Paleaux (1977) debuteerde in 2020 overdonderend met de roman Winterwater. Inmiddels is ook zijn tweede boek verschenen Het leven is een circus, zowel een ‘sequel’ als een ‘the making of’ van Winterwater, waarin we Lexje  leerden kennen als een ‘Fries jochie dat schurend langs zijn opvoeders opgroeit. Dat weerbarstige Fries jongetje neemt in Het leven is een circus zijn jeugd mee naar een volwassen leven in de Spaarnestad.’ schrijft Job ter Steege op LeesKost. En: ‘Paleaux laat zien dat het geraden is om inzicht, noem het wijsheid, in je levensransel mee te nemen, eigenzinnigheid te koesteren en tenslotte je gezonde verstand te blijven gebruiken.’  Aanvang livestream 16.00 uur.

De Epiloog is een wekelijkse livestream/podcast waarin In de Knipscheer-redacteur Peter de Rijk een-op-een in gesprek gaat met een schrijver van een recente, bijzondere roman. Soms zijn dat auteurs van Uitgeverij In de Knipscheer, soms van andere uitgeverijen. Peter de Rijk had 25 jaar bijna wekelijks een boekenprogramma met live-interviews met schrijvers, muzikanten en beeldend kunstenaars voor AmsterdamFM-Radio vanuit de Openbare Bibliotheek Amsterdam.