Laden Evenementen
Debat | zaterdag 01 mei 16:00 - 16:30

01 MEI ’21 – MUZIEKPRAAT! PETER BRUYN IN GESPREK MET MONICA AKIHARY (GRATIS STREAM)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Link stream – gaat net voor 16.00 uur live: https://www.youtube.com/watch?v=vhplxgZCY1w 

Een nieuwe serie bij de Pletterij. Muziekjournalist Peter Bruyn gaat iedere eerste zaterdag of zondag van de maand in gesprek met een muzikant. Aan de hand van muziekfragmenten praat hij met hen over hun eigen muziek, hun invloeden, hun smaak en voorkeur, hun instrument, hun techniek, anekdotes en wat er meer voorbijkomt.

De muzikanten die hij uitnodigt komen uit de ‘niche’ die de Pletterij programmeert. Dus verwacht veel hedendaagse jazz, avant garde pop, gecomponeerde muziek, World en elektronica.

Deze 1e mei 2021 spreekt hij met Monica Akihary, vocalist en tekstdichter.
Monica speelt met haar ensemble Boi Akih in het Nederlandse en internationale muziekcircuit. Zij beweegt zich tussen worldjazz, geïmproviseerde, hedendaagse en elektronische muziek. Voor haar ensemble initieert zij innoverende projecten en werkt zij samen met musici uit diverse muziekgenres, (beeldend) kunstenaars en schrijvers. Ze is zakelijk leider van Stichting Asele. Ze is werkzaam als programmeur voor de serie BimLAB, een initiatief van de vereniging BIM i.s.m. Het Bimhuis. Ze heeft een bestuurlijke functie bij Stichting WMFNL. Monica studeerde beeldende kunsten aan de Hogeschool InHolland in Amsterdam en aan de Akademi Seni Rupa in Yogyakarta (Indonesië).

LIVE-STREAM
Het meekijken met de gesprekken via de website, YouTube of FaceBook is gratis – na afloop zijn ze als podcast terug te zien op het YouTube-kanaal van de Pletterij.