Laden Evenementen
muziek | zondag 01 mrt 16:00 - 18:00

01 MRT ’20 – JAZZX: THE IMPACT BAND

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Niet vaak kom je een artiest tegen wiens verleden en heden zo veel artistieke invloeden beslaat: Met haar muziekproject The impact gaat de Spaanse zangeres Isabel Bermejo, die al jaren in Nederland woont, op zoek naar de ultieme fusie van flamenco, jazz en Arabische muziektradities. Aan de ene kant is Isabel Bermejo zangeres van metal band Black Desert – met wie ze twee albums uitbracht -, aan de andere kant is ze Jazz zangeres, vloeiend in zowel de taal van Jazz als ook de Latin traditie. Wat gebeurt er wanneer de agressieve, duistere, mysterieuze kant samengebracht wordt met de exotische klanken vanuit de woestijn? – Etnische sounds, Arabisch, Flamenco… Wat dacht je van Jazz?… Deze trip heet: The IMPACT

The IMPACT bestaat uit Isabel Bermejo zang en composities | Daniel Vadillo piano | Michalis Michailidis gitaar en effecten | Javi Herrero drums | Johannes Fend contrabas. Met een bruisende podiumpresentie en enorme gretigheid om grenzen te verleggen creëren de jonge muzikanten van The Impact met zang, piano, drums, contrabas en gitaar/effecten een fris en hedendaags klankuniversum.