Laden Evenementen
Debat | woensdag 02 dec 16:00 - 16:30

02 DEC ’20 – EVENT: EEN GOED GESPREK MET…. PAUL WITTEMAN

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Ook dit seizoen voert Jan Hoekema iedere woensdag ‘Een goed gesprek met…’

Prominente of minder prominente Haarlemmers uit bestuur, politiek, cultuur, maatschappelijk leven en MKB worden een half uur geïnterviewd over hoe de Corona-crisis hun leven en werk beïnvloedt en hoe zij verwachten dat de stad er na deze crisis uit zal zien.

Deze week: Paulus Godefridus (Paul) Witteman (Haarlem, 14 oktober 1946); Nederlands journalist en televisiepresentator die voornamelijk bekend werd van de TV-programma’s van de VARA.

Tickets en Live-stream
Je kunt dit gesprek bijwonen in de theaterzaal van de Pletterij – na afloop is er ruimte om vragen te stellen. Er zijn 15 zitplaatsen beschikbaar, toegang alleen met een op de website gekocht ticket.

Dit debat wordt ook live-gestreamd, meekijken kan via de Pletterij website, YouTube of FaceBook en is gratis.

Ventilatie in de theaterzaal
De Pletterij heeft in de zaal een uitstekende luchtverversings-installatie hangen die werkt op basis van het gemeten CO2-gehalte in de zaal. De installatie is zichtbaar als 2 hele grote bakken aan het plafond. Een voor de afvoer van lucht, de ander voor aanvoer van verse lucht van buiten. Omdat de lucht niet wordt gekoeld heeft de verse lucht de temperatuur van de buitenlucht. Het CO2-gehalte is gemiddeld rond de 600PPM.

Foto-credit Witteman: VARA-Beeld & Geluidwiki – Gallery: Paul Witteman, CC BY-SA 3.0 nl