Laden Evenementen
muziek | maandag 02 mei 20:00 - 22:00

02 MEI ’22 – CONCERT: HÜBSCH, SCHUBERT & WIERBOS (LIVE & LIVESTREAM)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

‘De lange termijn ontwikkeling van het universum’, muziek van Misha Mengelberg

Drie geweldige muzikanten brengen een programma dat deels is gewijd aan Misha Mengelberg. Componist, pianist en oprichter van het ICP Orkest. Een kleurrijk man die een grote rol heeft gespeeld in de wereld van de improvisatiemuziek.

Misha Mengelberg was een grillig musicus die zich niets aantrok van systemen en wetten, maar vanuit chaos tegendraadse muziek maakte.

Naast stukken van Misha speelt de groep eigen geïmproviseerde composities. Hübsch, Schubert en Wierbos brengen muziek die verrast, vol humor, ernst en schoonheid is, maar die ook wild kan zijn. Muziek waarbij de drie musici laten horen dat zij hun instrument op en top beheersen. Soms doen ze er zelfs een dans bij. De luisteraar wacht een avontuurlijke avond.

– Carl Ludwig Hübsch – tuba, composities, arrangementen

this band is sponsored by

– Matthias Schubert – saxen
– Wolter Wierbos – trombone

 

 

English:

THE LONGRUN DEVELOPMENT OF THE UNIVERSE,
music of Misha Mengelberg

The three horn players move freely and at ease between simple or complex pieces, between Dutch humor and German thoroughness. This program is dedicated to Misha Mengelberg who changed the European Improvised Music with Coffee, Cigarets and his unique piano playing.

Hübsch’s Universe combine his music with their own compositions and – of course – with lots of improvisation.

The mix is wild, relentless and full of surprises: Here a noise storm, there a pleasant melody. What else do you need on your quest for danger and beauty?

– Carl Ludwig Hübsch – tuba, composition, arrangements
– Matthias Schubert – reeds
– Wolter Wierbos – trombone

Video:

LIVE-STREAM
De realtime-livestream ticketprijs bepaal je zelf. We vragen een minimumbedrag van €5,00 pp (incl.9% btw). Samen kijken kan, je hoeft in principe maar één keer te betalen maar voel je zeker vrij om per persoon te betalen. Wij kunnen zo de muzikanten een realistische vergoeding bieden én zorgen dat ons programma ouderwets eigenzinnig blijft! Een half uur voor de start van het concert krijg je per email een link doorgestuurd naar de livestream.