Laden Evenementen
Event | dinsdag 03 aug 16:00 - 17:00

03 AUG ’21 – DE EPILOOG MET RONNY LOBO (& GRATIS LIVESTREAM)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Dit evenement: max. 15 bezoekers met placering. 

LIVESTREAM
U kunt de livestream gratis volgen via de homepage van de website van de Pletterij, de Facebook-pagina of het Youtube-kanaal.

WE ZIJN WEER OPEN VOOR PUBLIEK – ALLEEN TOEGANG MET EEN VIA DE WEBSITE AANGESCHAFT TICKET OF NAV EEN TELEFONISCHE RESERVERING (023 – 542 3540)

DE EPILOOG
SPOTLIGHT OP BOEKEN

In de aflevering van 3 augustus 2021 is Ronny Lobo de gast in De Epiloog.

Ronny Lobo, geboren op Curaçao uit Surinaamse ouders, is architect en schrijver. Midden in coronatijd verscheen De bouwval. De roman heeft de wereld van de architectuur op Curaçao als decor en is een confronterende roman over moreel verval, fraude en corruptie. In een fel conflict komen de advieswereld, de bouwwereld en de politiek ‘handjeklap’ samen. De bouwfraude is van ongekende omvang met tentakels vanuit de lokale bouwwereld naar Nederland.

De Epiloog is een wekelijkse livestream/podcast waarin In de Knipscheer-redacteur Peter de Rijk een-op-een in gesprek gaat met een schrijver van een recente, bijzondere roman. Soms zijn dat auteurs van Uitgeverij In de Knipscheer, soms van andere uitgeverijen. Peter de Rijk had 25 jaar bijna wekelijks een boekenprogramma met live-interviews met schrijvers, muzikanten en beeldend kunstenaars voor AmsterdamFM-Radio vanuit de Openbare Bibliotheek Amsterdam.