Laden Evenementen
Film | vrijdag 03 feb 20:00 - 22:30

03 FEB ’23 – GAY MOVIE NIGHT: MOONLIGHT

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
03 FEB: GAY MOVIE NIGHT - standaard
5,00
46 beschikbaar

GAY MOVIE NIGHT: MOONLIGHT. SPREKER: PIERRE VALKERING

In 2023 organiseert de Pletterij i.s.m. een groep Haarlemse initiatiefnemers een maandelijkse Gay Movie Night. De eerste vrijdag van de maand kun je in hier terecht voor een ontmoetingsplek, om mooie gay films te zien en voor een interessant nagesprek.

Ken jij de echte Gay filmklassiekers al?
Elke eerste vrijdag van de maand is er in de Pletterij een gay film te zien met voor of na de film een kort gesprek. En een gezellige borrel natuurlijk!
Heb jij zin in een leuke avond? Neem je vrienden mee en kom gezellig langs. Iedereen is welkom, of je nu gay, lesbisch, hetero of alles ertussenin bent!

Vanavond: MOONLIGHT (bekroond met 3 Oscars) en PIERRE VALKERING

Voorafgaand aan de film gaan we in gesprek met priester Pierre Valkering. Deze Rooms-Katholieke geestelijke werd landelijk bekend met zijn boek ‘Ontkleed niet naakt staan’ waarin hij onder andere expliciet over zijn homoseksuele gevoelens en seksualiteit praat. Dit viel niet in goede aarde en had grote gevolgen.

Na dit inleidende gesprek kijken we de film van vanavond. Moonlight speelt zich af in een ruige buurt van Miami. Een jonge Afro-Amerikaanse man wordt gevolgd tijdens drie periodes in zijn leven, waarin hij worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en zijn plaats in de wereld. Bekijk de trailer hier.

 

Uit eten voor het event?
Je kunt in de Pletterij bij Ethiopisch restaurant Queen of Sheba een bijzonder lekkere, authentieke en betaalbare maaltijd krijgen. En, op vertoon van je Pletterij ticket krijg je 15% korting op de rekening!