Laden Evenementen
Debat | donderdag 03 mrt 20:00 - 22:00

03 MRT ’22 – VERKIEZINGSDEBATTEN 5/6: NIEUWE PARTIJEN (LIVE & LIVESTREAM)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

VERKIEZINGSDEBATTEN IN DE PLETTERIJ

In de aanloop naar de komende gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart, organiseert de Pletterij een serie debatten. Ieder debat staat in het teken van een ander thema waarvoor we geregeld samenwerken met Haarlemse organisaties. Het is een uitdaging om alle in de gemeenteraad vertegenwoordigde politieke partijen, 13 in totaal, aan bod te laten komen. Door iedere avond met 3 blokjes te werken waarbij een aantal van de partijen aan bod komt denken we dat dat gaat lukken. Met de nieuwe partijen die meedoen aan de verkiezingen hopen we een aparte avond te organiseren.

  • 09 februari: Het grote verkeersdebat; bereikbaarheid, doorstroming, parkeren en stallen, fietsroutes etc.
  • 16 februari: Duurzaamheid en energietransitie
  • 23 februari: Haarlem inclusieve stad, i.s.m. Bureau Discriminatiezaken Kennemerland
  • 02 maart: Avond i.s.m. zelforganisaties Schalkwijk
  • 03 maart: Verkiezingsdebat met de nieuwe partijen (Denk, BvNL, Partij voor de Dieren, Lijst Pieter Vonck, 50Plus en FvD)
  • 09 maart: Wijkraden en nieuwe democratie

Volg deze gratis livestreams (met chat) via Youtube of Facebook

VANDAAG 03 MRT: NIEUWE PARTIJEN

Dit jaar doen 18 partijen mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Twaalf izijn al vertegenwoordigd in de gemeenteraad Met de neiuwe partijen gaan we in gesprek. Wat denken ze toe te voegen wat er nu niet is? Waarin verschillen hun standpunten van de ‘oude’ partijen en waarin verschillen ze van elkaar.

Met: Partij voor de Dieren, BVNL, Denk, 50Plus en FvD.

LIVESTREAM
U kunt onze livestreams gratis volgen via de homepage van de website, onze Facebook-pagina of ons Youtube-kanaal en na afloop zijn ze als podcast terug te zien op het YouTube-kanaal van de Pletterij.