Laden Evenementen
Debat | woensdag 03 nov 16:00 - 16:30

03 NOV ’21 – EEN GOED GESPREK MET… TAMMO SCHURINGA (LIVE & LIVESTREAM)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

LIVESTREAM
U kunt onze livestreams gratis volgen via de homepage van de website, onze Facebook-pagina of ons Youtube-kanaal en na afloop zijn ze als podcast terug te zien op het YouTube-kanaal van de Pletterij.

EEN GOED GESPREK MET…

Ook dit seizoen voert Jan Hoekema iedere woensdag ‘Een goed gesprek met…’.

Prominente of minder prominente Haarlemmers uit bestuur, politiek, cultuur, maatschappelijk leven en MKB worden een half uur geïnterviewd over hoe de Corona-crisis hun leven en werk beïnvloedt en hoe zij verwachten dat de stad er na deze crisis uit zal zien.

Deze week: Tammo Schuringa (1962), beeldend kunstenaar. Na zijn afstuderen aan de Gerrit Rietveld Academie begon hij naast zijn autonome werk ook toegepast werk te maken voor diverse tijdschriften, waaronder Carp, de Volkskrant, Vrij Nederland, de VPRO gids en de Revisor. In 2005 won Schuringa de Dutch Design Award voor zijn illustraties. Sinds 2001 geeft hij les bij de vooropleiding van de Gerrit Rietveld Academie (Fine Arts) en sinds 2011 bij de illustratieafdeling van ArtEZ Zwolle. Met Paul Faber en Chandra van Binnendijk maakte hij in 2010 een boek over de straatkunst in Suriname, Schaafijs en Wilde Bussen. Schuringa maakte de illustraties voor de omslagen van Rijnevelds Bookerprize-winnende roman De avond is ongemak en van de dichtbundels Kalfsvlies en Fantoommerrie. Samen met Marieke Lucas maakte hij in 2020 de bundel Etalage-geluk, uitgegeven door 99Uitgevers/Publishers.

www.tammoschuringa.nl