Laden Evenementen
Event | zaterdag 04 apr 20:00 - 23:30

04 APR ’20 – EVENT: ‘ONDERDAK’ HET DANSFEEST AAN DE KADE = GEANNULEERD

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Vanwege de recente ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus in Nederland en de aangekondigde maatregelen van de regering en het RIVM zijn alle activiteiten bij de Pletterij opgeschort tot 1 juni 2020.

Voor alle al aangeschafte tickets voor evenementen tot 1 juni zullen de kosten z.s.m. geretourneerd worden.

———– // ————

“ONDERDAK”
HET DANSFEEST AAN DE KADE – LENTE EDITIE

Je bent welkom onder het warme en gezellige dak van de Pletterij. Op zaterdagavond 4 april vieren we dat de winter voorbij is. Luid met ons samen dansend de lente in! De zon laat zich weer meer zien en de eerste groene knoppen en blaadjes komen tevoorschijn. En dat is best een dansje waard vinden wij!

Als opwarmer voor deze editie kun je een energieke dansworkshop ‘Mixed styles’ van drie kwartier verwachten. Katka Vojtek neemt je mee in haar positieve vibe met haar dansmoves op de beats van Latin, Hiphop, Dancehall, Afrikaans en Burlesque muziek. De workshop is voor iedereen, inclusief beginners of mensen zonder danservaring. Ook voor de gevorderde dansers is er genoeg uitdaging.

Vanuit de workshop zal DJ Sjef Rolet de dansvloer overnemen met zijn lekkere danstunes in de volgende stijlen: Latin (Salsa, Merengue, Bachata, Kizomba, Samba, etc.), Hiphop, Afrikaans, Dancehall, R&B, Boogie, Reggeaton, Twerk, Burlesque, Popmuziek, Top40 en Guilty Pleasures. En dansen we door tot in de (niet al te) late uurtjes!

Datum: 4 april
Kosten: Dansworkshop: €5,- / Dansfeest: €5,- / Combiticket workshop & dansfeest: €8,-

  • 20:15 – 21:00 uur Dansworkshop (inloop v.a. 20:00 uur)
  • 21:00 – 01:00 uur Dansfeest

Plaats: Theaterzaal van de Pletterij, Lange Herenvest 12, 2011 BX, Haarlem
Tickets: via de Pletterij website, of aan de deur

Extra info:
· Een keer per kwartaal een dansavond + dansworkshop op zaterdagavond, altijd om het begin van het seizoen te vieren!
· Altijd vroeg op de avond tussen 20:00 – 01:00 uur, bij de Pletterij.
· Data komende dansavonden: 27 juni (zomer editie), 26 september (herfst editie), 28 november (winter editie), schrijf ze alvast in je agenda!
· Tickets voor de workshop en het feest zijn zowel los als samen verkrijgbaar.
· Er is altijd een dansworkshop + DJ aansluitend.
· De workshop is elke keer anders, maar valt wel binnen de muziekstijlen zoals boven aangekondigd. En altijd toegankelijk voor iedereen, dus ook voor beginners en mensen zonder danservaring.
· Parkeren: achter de Zomerkade kun je gratis parkeren.