Laden Evenementen
Film | vrijdag 06 jan 20:00 - 22:30

06 JAN ’23 – GAY MOVIE NIGHT: CAROL

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

GAY MOVIE NIGHT

In 2023 organiseert de Pletterij i.s.m. een groep Haarlemse initiatiefnemers een maandelijkse Gay Movie Night. De eerste vrijdag van de maand kun je in hier terecht voor een ontmoetingsplek, om mooie gay films te zien en voor een interessant nagesprek.

Ken jij de echte Gay filmklassiekers al?
Elke eerste vrijdag van de maand is er in de Pletterij een gay film te zien met na afloop een kort nagesprek. En een gezellige borrel natuurlijk!
Heb jij zin in een leuke avond? Neem je vrienden mee en kom gezellig langs. Iedereen is welkom, of je nu gay, lesbisch, hetero of alles ertussenin bent!

Vanavond: CAROL (2015)
Carol is gebaseerd op de geruchtmakende roman The Price of Salt van Patricia Highsmith uit 1952. De film (geregisseerd door Todd Haynes) gaat over de onverwachte aantrekkingskracht tussen de jonge winkelbediende Therese en de chique, wat oudere vrouw Carol. De conventionele normen van het leven in New York van de jaren ’50, maken deze liefdesaffaire echter een uitdaging.

Bekijk de trailer hier

Uit eten voordat je naar de film gaat?
Je kunt in de Pletterij bij Ethiopisch restaurant The Queen of Sheba een bijzonder lekkere, authentieke en betaalbare maaltijd krijgen.  En, op vertoon van je Pletterij ticket krijg je 15% korting op de rekening!