Laden Evenementen
muziek | zondag 06 nov 16:00 - 18:00

06 NOV ’22 – JAZZX: KOTOKID

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

KOTOKID

Na jarenlange ervaring als producer, bassist, componist en improvisator is het voor Freek Mulder tijd om zijn eigen muziek onder de artiestennaam kotokid uit te brengen. Door analoge synthesizers, drumcomputers en samplers te combineren met live drums, gitaar en basgitaar, creëert hij een dynamische samensmelting van jazzfusion en moderne alternatieve R&B/hiphop.

kotokid – bas, synths, sequences
Maarten Cima – gitaar
Jonathan Szegedi – drums

The listening experience is packed with complex compositions, yet full of light sonically and spiritually. (Rush Hour)

De eerste EP is uit op vinyl en online en is symbolisch ‘Fledge’ getiteld, naar de tijd wanneer jonge vogels juist voordat zij uitvliegen, veren ontwikkelen voor hun eerste oefenvlucht.

LIVESTREAM -info & kosten
De realtime-livestream ticketprijs bepaal je zelf. Je koopt een ticket/tickets via de website. We vragen een minimumbedrag van €5,00 pp (incl. 9% btw). Samen kijken kan, je hoeft in principe maar één keer te betalen maar voel je zeker vrij om per persoon te betalen. Wij kunnen zo de muzikanten een realistische vergoeding bieden én zorgen dat ons programma ouderwets eigenzinnig blijft! Een half uur voor de start van het concert krijg je per email een link doorgestuurd naar de livestream.

Uit eten voor of na het concert?
Je kunt in de Pletterij bij Ethiopisch restaurant Queen of Sheba een bijzonder lekkere, authentieke en betaalbare maaltijd krijgen. En, op vertoon van je Pletterij ticket krijg je 15% korting op de rekening!