Laden Evenementen
Film | dinsdag 07 apr 20:00 - 22:30

07 APR ’20 – FILMCAFE: THE HOLY MOUNTAIN =GEANNULEERD

Tickets

Tickets are not available as this event has passed.

Vanwege de recente ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus in Nederland en de aangekondigde maatregelen van de regering en het RIVM zijn alle activiteiten bij de Pletterij opgeschort tot 1 juni 2020.

Voor alle al aangeschafte tickets voor evenementen tot 1 juni zullen de kosten z.s.m. geretourneerd worden.

———– // ————

FILMCAFE DE ONDERSTROOM

In Filmcafe De Onderstroom laten we maandelijks aan de hand van een thema films zien die zich op de grenzen van het arthouse genre afspelen. Films die zich schuilhouden ergens diep onder de oppervlakte van de films die we wekelijks in de bioscoop te zien krijgen. Die uitdagen, experimenteren en gezien moeten worden op een groot scherm met tijd en ruimte om erover na te praten. Wees klaar om meegevoerd te worden in de onderstroom!

THEMATISCHE ARTHOUSE-SERIES, EDITIE 1 VOORJAAR 2020: ‘MYSTIEK’ IN FILM

The Holy Mountain (1973) van de surrealistische regisseur Alejandro Jodorowsky kan met gemak een cult film genoemd worden en als een twee en een half uur durende lsd trip gezien en ervaren worden. De film is onvoorspelbaar, surrealistisch, provocerend en zo nu en dan compleet van de pot gerukt. In deze film zal je beelden zien die je nooit meer zal vergeten. Ga er zonder voorkennis in en laat de film in al zijn gekte over je heen spoelen.

Verder in deze serie:
12 mei The Mirror van Andrei Tarkovky

 

 

Deze film is geselecteerd door We Are Public.
Houders van een WAP-pas hebben gratis toegang.