Laden Evenementen
muziek | maandag 07 feb 20:00 - 22:00

07 FEB ’22 – CONCERT: STEVEN KAMPERMAN “CITY MAPS”

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
07 FEB - KAMPERMAN -standaard
10,00
60 beschikbaar
07 FEB - KAMPERMAN -vriend
9,00
60 beschikbaar
07 FEB - KAMPERMAN -HlemPas
7,50
60 beschikbaar
07 FEB - KAMPERMAN -jong<25jr
7,50
60 beschikbaar
07 FEB - KAMPERMAN -LIVESTREAM
5,00
250 beschikbaar

Steven Kamperman – City Maps

Onder het motto It’s not a concert, it’s a trip! neemt de Utrechtse klarinettist en componist Steven Kamperman je mee op een muzikale en visuele tocht door een verbeelde stad. Op zijn nieuwe album City Maps vormen zijn composities een stadsplattegrond, met titels als ‘Grand Boulevard’, ‘Subway’ en ‘The Bridge’. Het resultaat is een meeslepend programma waarin de luisteraars langs alledaagse en tegelijk poëtische scènes worden geleid.

De kleurrijke beelden van visual artist Henrietta Müller vormen het decor van deze reis. Haar abstracte collages van stadsbeelden spelen in op de muziek en dompelen de kijker onder in een audiovisueel spektakel.

In City Maps werkt Kamperman samen met de Utrechtse bassist Dion Nijland, gitarist Jorrit Westerhof uit Rotterdam en de Gentse trompettist Bart Maris. Net zoals in de steden om ons heen geeft een grote hoeveelheid aan invloeden hun muziek een geheel eigen karakter. Regelmatig schuurt het, of is het rush hour, dan weer zijn er verstilde doorkijkjes. ‘Urban chamber jazz’ is hun benaming van dit levendige geheel.

Meer lezen en luisteren:https://www.stevenkamperman.nl/city-maps