Laden Evenementen
Event | dinsdag 07 jul 20:00 - 21:00

07 JUL ’20 – EVENT: DE BIBLIOTHEEK PRESENTEERT: LIVE PODCAST MET PATRICK KICKEN

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

HELDEN & HORDES, de podcast voor makers, creators & world shakers!

DIT EVENT IS LIVE ONLINE TE VOLGEN VIA DE PLETTERIJ WEBSITE, FACEBOOK EN YOUTUBE PAGINA’S MAAR JE KUNT HET OOK BIJWONEN IN DE THEATER ZAAL VAN DE PLETTERIJ- RESERVEER JE (GRATIS) ENTREE-TICKET VIA DE WEBSITE!

———- // ———-

Eddy Boom gaat in gesprek Patrick Kicken, voormalig radio-dj van o.a. 3FM en Radio Veronica. Na een periode van ongekende populariteit ging het helemaal mis voor Patrick en kreeg hij een burn-out.

Om er weer bovenop te komen dompelde hij zich onder in de wereld van persoonlijke ontwikkeling. Hij ging in gesprek met diverse goeroes op dit gebied en daar zijn twee succesvolle podcasts uit voortgekomen: ‘Leven zonder Stress’ en ‘Praten over Bewustzijn’ dat hij samen presenteert met filosoof Paul Smit. Ook bracht hij het boek ‘Leven Zonder Stress’ uit, een zoektocht naar antwoorden op thema’s als geluk, liefde, zelfvertrouwen, geld, angst, stress en rust.

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland en de Pletterij slaan de handen ineen voor een zomerprogramma waarin creatieve Haarlemmers centraal staan. De Helden & Hordes Podcast is onderdeel van het Bibliotheekcollege, een estafetteprogramma waar diverse podcastmakers in gesprek gaan over zwarte gaten in het heelal tot zwarte gaatjes in je tanden, en alles wat daar tussen in zit.

 

Bibliotheek Zuid-Kennemerland

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland is een modern kenniscentrum met toegang tot verhalen, informatie en cultuur. Zij stimuleert het plezier, de ontwikkeling en ontplooiing van burgers in de lokale samenleving en speelt als ontmoetingsplaats een belangrijke rol bij de sociale binding.

https://www.bibliotheekzuidkennemerland.nl