Laden Evenementen
Event | zondag 07 mrt 16:00 - 17:00

07 MRT ’21 – EVENT: SCHRIJVERS OP ZONDAG – JESSICA DURLACHER

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

LIVESTREAM EVENT: SCHRIJVERS OP ZONDAG

Op initiatief van 5 Haarlemse boekhandels en Literair Haarlem voert Manon Duintjer één op één gesprekken met Haarlemse schrijvers. Zondag 7 maart gaat zij online live in gesprek met Jessica Durlacher over haar nieuwe roman De Stem.

Het verhaal speelt zich af tegen de achtergrond van de grote gebeurtenissen die dit millennium inluidden. En stelt de vraag hoe ver je voor je idealen gaat en of zijn de gevolgen het waard zijn.

Jessica Durlacher (1961) schreef diverse romans, waaronder Het Geweten, De dochter, Emoticon en De held (ook verfilmd). Voordat ze debuteerde als schrijfster, was Durlacher criticus en columniste bij de Volkskrant en diverse opiniebladen. Ze is getrouwd met schrijver Leon de Winter en schreef met hem de theatervoorstelling Anne. Samen met hun twee kinderen wonen ze in Bloemendaal.

Manon Duintjer (1969) is schrijver, schrijfdocent en journalist. Ze schreef o.a. de roman ‘We zijn verdwaald’ en ontwikkelde het filosofiespel Nomizo. Als docent is Manon verbonden aan de Schrijversacademie en de Querido Academie. Zij interviewt regelmatig auteurs in het openbaar. Manon woont in Haarlem met haar man en twee kinderen.

Schrijvers op Zondag is een online initiatief van Athenaeum Boekhandels, Boekhandel Blokker, Bredero Boeken, De Vries | Van Stockum, Kennemer Boekhandel en Stichting Literair Haarlem in samenwerking met De Pletterij. Het interview is te volgen op de website, de Facebook pagina en het YouTube kanaal van de Pletterij en de websites van de boekhandels.

LIVE-STREAM
Het meekijken met het gesprek via de website, YouTube of FaceBook is gratis.