Laden Evenementen
Debat | woensdag 07 okt 16:00 - 16:30

07 OKT ’20 – EVENT: EEN GOED GESPREK MET… JEROEN FRITZ

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Ook dit seizoen voert Jan Hoekema iedere woensdag ‘Een goed gesprek met…’.

Prominente of minder prominente Haarlemmers uit bestuur, politiek, cultuur, maatschappelijk leven en MKB worden een half uur geïnterviewd over hoe de Corona-crisis hun leven en werk beïnvloedt en hoe zij verwachten dat de stad er na deze crisis uit zal zien.

Deze week: Jeroen Fritz, (1982) was van 2006 tot en met 2018 lid van de Haarlemse gemeenteraad namens de PvdA. Vorige raadsperiode was hij lijsttrekker en daarna fractievoorzitter. Tegenwoordig werkt hij als teamleider bij de afdeling Communicatie van de provincie Noord-Holland.

Fotocredit (foto Jeroen Fritz) – dank aan Spaarnestroom/Remco van der Kruis

Je kunt dit gesprek bijwonen in de theaterzaal van de Pletterij – na afloop is er ruimte om vragen te stellen.
Er zijn 15 zitplaatsen beschikbaar, toegang alleen met een op de website gekocht ticket.

Het meekijken met het gesprek via de website, YouTube of FaceBook is gratis.

TER INFO: VENTILATIE IN DE THEATERZAAL
De Pletterij heeft in de zaal een uitstekende luchtverversings-installatie hangen die werkt op basis van het gemeten CO2-gehalte in de zaal. De installatie is zichtbaar als 2 hele grote bakken aan het plafond. Een voor de afvoer van lucht, de ander voor aanvoer van verse lucht van buiten. Omdat de lucht niet wordt gekoeld heeft de verse lucht de temperatuur van de buitenlucht. Het CO2- gehalte is gemiddeld rond de 600PPM.