Laden Evenementen
Event | donderdag 07 okt 17:30 - 18:30

07 OKT ’21 – BOEKPRESENTATIE: OSCAR BENTON VAN PETER BRUYN (& LIVESTREAM)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Op donderdag 7 oktober 2021 presenteert Uitgeverij In de Knipscheer vanaf 17.30 uur via livestream De zeven levens van Oscar Benton  het tweede boek van Peter Bruyn bij Uitgeverij In de Knipscheer. Het boek over deze eind vorig jaar onverwacht overleden Haarlemse blueslegende, verscheen eerder dit jaar, maar kon toen vanwege de lockdown niet gepresenteerd worden. In het programma wordt Peter Bruyn geïnterviewd door Peter de Rijk en zijn filmbeelden te zien van Oscar Benton. Benton-gitarist van het eerste uur Johnny Laporte is uitgenodigd live twee nummers uit het Oscar Benton-repertoire te spelen.

Aanvang 17.30 uur stipt. Zaal open vanaf 17.00 uur. Einde 18.15 uur. Toegang is gratis, maar wel vooraf boeken via website of  telefonische reservering op 023 542 35 40. Het programma wordt ook live gestreamd.

LIVESTREAM
U kunt deze livestream gratis volgen via de homepage van de website en onze Facebook-pagina. Na afloop is het interview via ons Youtube-kanaal als podcast terug te zien.