Laden Evenementen
Debat | woensdag 08 jul 16:00 - 16:30

08 JUL ’20 – EVENT: EEN GOED GESPREK MET… = uitgesteld

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

HET INTERVIEW VANDAAG GAAT HELAAS NIET DOOR!!

———-//———-

Iedere woensdag van 16.00-16.30 uur voert Jan Hoekema ‘Een goed gesprek met…’.

Prominente of minder prominente Haarlemmers uit bestuur, politiek, cultuur, maatschappelijk leven en MKB worden een half uur geïnterviewd over hoe de Corona-crisis hun leven en werk beïnvloedt en hoe zij verwachten dat de stad er na deze crisis uit zal zien.

Deze week: Charlotte Dematons (Évreux, 21 september 1957) is een Nederlands kinderboekenillustratrice. Opgegroeid in Frankrijk (met een Franse vader en een Nederlandse moeder) kwam ze na de middelbare school naar Nederland. Na het afstuderen aan de Rietveld Academie in 1982 werd zij benaderd door Uitgeverij Lemniscaat, waarna al spoedig haar eerste eigen prentenboek, getiteld Dido, verscheen. Sindsdien volgden naar schatting 150 titels, waaraan zij (mee)werkte. Dematons heeft meerdere prijzen gewonnen, waaronder een Gouden Penseel in 2008, voor haar (tekstloze) prentenboek Sinterklaas. In 2006 ontving zij al een Zilveren Penseel voor de illustraties bij de uitgave van de sprookjes van Grimm (dit boek ontving ook de Zilveren Griffel).

———-//———-

  • Je kunt dit gesprek bijwonen in de theaterzaal van de Pletterij – na afloop is er ruimte om vragen te stellen.
  • Er zijn 12 zitplaatsen beschikbaar, toegang alleen met een op de website gekocht ticket.
  • Het meekijken met het debat via de website of YouTube is gratis maar het wordt op prijs gesteld als u een ticket aanschaft.