Laden Evenementen
Debat | vrijdag 08 jul 18:00 - 19:00

08 JUL ’22 – POLITIEK CAFÉ =GEANNULEERD & VERPLAATST NAAR 15 JULI!

Live stream gratis

Voor deze live stream is geen ticket of reservering nodig. De Live stream start automatisch via YouTube.com/user/MCHHaarlem.

Heb je een vraag neem dan contact met ons op via info@pletterij.nl

DOOR ZIEKTE IN HET PRESENTATIE-TEAM WORDT DIT POLITIEK CAFÉ UITGESTELD / VERPLAATST NAAR 15 JULI!!

Na de zomer start de Pletterij, in samenwerking met Haarlems Weekblad en NH Nieuws een nieuwe serie: Politiek Café. Daags na de raadsvergadering blikken we terug op wat de afgelopen weken in politiek Haarlem is gebeurd. Welke discussies zijn gevoerd, welke besluiten zijn genomen, wie vielen er op.

We starten en eindigen het programma met muziek van accordeonist Roelof Ruis (Spoon lifts Moon). Presentatoren Joost Verhagen (Haarlems Weekblad), Geja Sikma (NH Nieuws) en Jan Hoekema (Pletterij) blikken terug op de afgelopen weken. Daarna worden de hoofdrolspelers van de afgelopen periode geïnterviewd waarna we met muziek afsluiten. Het programma is voor publiek toegankelijk en is ook te volgen via de livestream. De livestream is gratis volgen via de homepage van de website, onze Facebook-pagina en ons Youtube-kanaal en nu ook op de websites van het Haarlems Weekblad en NH Nieuws. Na afloop zijn ze als podcast terug te zien op het YouTube-kanaal van de Pletterij.

Vrijdag 8 juli houden we een proefuitzending. Te gast zijn onder meer de verrassende nieuwe wethouder Diana van Loenen (PvdA) en Danny van Leeuwen van de Actiepartij, de coalitiegenoot die geen wethouder levert. Een unicum in de Haarlemse politieke geschiedenis.