Laden Evenementen
Debat | maandag 08 jun 16:00 - 17:00

08 JUN ’20 – DEBAT: HAARLEM NA DE CORONA CRISIS (1) 8 interviews – een compilatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Vanaf 1 juni zijn de evenementen bij te wonen door een ‘beperkt publiek’ van 12 bezoekers (tickets uitsluitend via de website), of online te volgen via de livestream.

Het meekijken met het debat via onze Website, FaceBook of YouTube pagina’s is gratis maar het wordt op prijs gesteld als u een ticket aanschaft. De standaardprijs voor het bijwonen van een Pletterij Debat is € 3,- (het toevoegen van een donatie is mogelijk).

 

Deze debatreeks:
In juni staat de Pletterij in het teken van ‘Haarlem na de crisis’. We voeren interviews, gesprekken en debatten over de verwachtingen van Haarlemmers over hoe de stad er na de Corona-crisis voor staat. Wat is er veranderd? Wat niet? Wat kunnen we beter laten? Wat moeten we zeker doen? Verschillende onderwerpen en sectoren komen aan bod zoals toerisme, cultuur, duurzaamheid. De serie wordt geproduceerd samen met NH Nieuws en wordt via de verschillende kanalen van de Pletterij en NH Nieuws uitgezonden.

Maandagmiddag 8 juni van 16.00-17.00 uur vindt in de Pletterij een eerste debat plaats over de verschillende sectoren in de Haarlemse samenleving zoals toerisme, cultuur en duurzaamheid.

In de komende weken vervolgt deze serie op donderdagmiddagen. De serie debatten start met een compilatie van 8 straatinterviews die Geja Sikma voor NH Nieuws en de Pletterij heeft gemaakt. Live bij te wonen of online te volgen van 16.00 tot 17.00 uur en daarna terug te zien via de kanalen van de Pletterij en later ook NH Nieuws.