Laden Evenementen
Debat | zondag 08 mei 16:00 - 17:00

08 MEI ’22 – LOODSLEZING: JAAP SLUIS (& GRATIS LIVESTREAM)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

De Pletterij organiseert regelmatig een ‘Loodslezing’. Per keer heten we een min of meer bekende inwoner van Haarlem of de regio welkom om zijn of haar kennis en inzichten te delen. Na de inleiding van rond 45 minuten en een korte pauze is er gelegenheid de spreker vragen te stellen.

Jaap Sluis

Zondagmiddag 8 mei is Jaap Sluis te gast. Na een bijna 20 jaar omvattende loopbaan in de regionale journalistiek (Dagblad Kennemerland, IJmuider Courant en Haarlems Dagblad) koos hij halverwege de jaren 90 voor het ondernemerschap en begon in Haarlem een communicatie-adviesbureau.

In 2006 verruilde hij zijn eenmanszaak voor het met twee vrienden opgerichte bureau De Coalitie. Dat bedacht de ondernemerstalkshow NV Haarlem in de Philharmonie waar Jaap 40 keer mede-presentator van was. Ook initieerde hij de NV IJmond, NV Zaanstad, NV Purmerend en NV Noord-Holland Noord. Tevens presenteert hij het Innovatiecafé in Sociëteit Vereeniging in Haarlem.

Na een beroepsmatige en maatschappelijke betrokkenheid van 45 jaar bij stad en streek maakt Jaap op verzoek van de Pletterij de balans op. Hij doet dat mede op basis van zijn bestuurlijke ervaringen bij MKB Haarlem, de Honderd van Haarlem, de Vrienden van het VMBO, de Houten Haarlemmer en de Sociëté Pim Mulier.

Het rondje langs de velden voert 8 mei verder dan alleen Haarlem. Ook andere steden en regio’s komen aan bod. Het wordt een persoonlijk verhaal, met praktijkvoorbeelden en anekdotes. Een  verhaal over de plussen en minnen van het (ondernemers)klimaat in Haarlem.

Toegang: € 5,- inclusief kopje koffie of thee.

LIVESTREAM
U kunt onze livestreams gratis volgen via de homepage van de website, onze Facebook-pagina of ons Youtube-kanaal en na afloop zijn ze als podcast terug te zien op het YouTube-kanaal van de Pletterij.

foto Jaap Sluis: Ramon Philippo