Laden Evenementen
Debat | dinsdag 08 mrt 19:00 - 22:00

08 MRT ’22 – VROUWENDAG 2022: DEBAT V/M SOLIDARITEIT (LIVE & LIVESTREAM)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

V/M Solidariteit: ‘De schaamte voorbij. Tijd voor Actie’.

Op 8 maart 2022 wordt  Internationale Vrouwendag gevierd.
Het comité 8 maart Zuid-Kennemerland heeft in Haarlem en omstreken een flits-enquête uitgezet waarin gevraagd wordt naar actuele ervaringen van (on)veiligheid. De resultaten zullen worden gepresenteerd door Rebecca Rijnders van Volt.

Aan het debat in de Pletterij zal worden bijgedragen door:
Kirsten van den Hul, politica en publiciste. Hoe kunnen we ‘huiselijk‘ geweld hoger op de agenda en uit de schaduw krijgen. Met daarbij aandacht voor de verschillende vormen van geweld, haar persoonlijke ervaring met het onderwerp, de politieke dimensie, en ook wat we allemaal kunnen doen, als samenleving. En Wianne Brandt van Veilig Thuis, Attiya Gamri PvdA politica Bloemendaal, Cecile Masson coach en mentor, Margreet van den Bos autonoom Haarlems feministe, Maaike Koper PvdA politica Zandvoort.

De bijeenkomst in Wijkcentrum De Wereld zal worden geopend door wethouder Marie-Thérèse Meijs in Wijkcentrum De Wereld. De inleiding en het debat zullen daar via livestream te volgen zijn.

LIVESTREAM
U kunt deze livestream gratis volgen via de homepage van de website, onze Facebook-pagina of ons Youtube-kanaal en na afloop zijn ze als podcast terug te zien op het YouTube-kanaal van de Pletterij. Ook zal de livestream in Wijkcentrum De Wereld worden getoond.