Laden Evenementen
muziek | vrijdag 09 dec 20:00 - 22:30

09 DEC ’22 – VOETBAL IMPRO-SESSIES: NEDERLAND-ARGENTINIË (& BENEFIET!)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

PLETTERIJ IMPRO-SESSIES
Benefiet voor uitgebuite arbeiders in Qatar

Voor het eerst sinds 2014 organiseert de Pletterij weer de Pletterij Impro Voetbal Sessies. Twee groepen muzikanten, aan weerszijden van het filmscherm, geven muzikaal commentaar op de wedstrijden die Oranje speelt tijdens het WK voetbal in Qatar. In 2014, tijdens het WK in Brazilië, organiseerde de Pletterij voor het eerst deze sessies welke een hilarisch succes waren. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt er geloot wie voor welk team speelt. Shirtjes worden uitgedeeld en de wedstrijd kan beginnen. Enige regel: jouw team speelt alleen als jouw ploeg de bal heeft. Wat is er leuker: de wedstijd of het commentaar?

Uiteraard hebben we getwijfeld of je aan dit WK aandacht moet besteden. Qatar heeft de organisatie gekregen dankzij fraude, zoveel arbeiders zijn omgekomen bij de bouw van de stadions, de mensenrechten zijn er een aanfluiting. We hebben toch besloten om dit te doen. Anders moeten we stiekem gaan kijken. En het evenement is tevens een benefiet voor de uitgebuite arbeiders en de strijders voor mensenrechten.

Uit eten voor het concert?
Je kunt in de Pletterij bij Ethiopisch restaurant The Queen of Sheba een bijzonder lekkere, authentieke en betaalbare maaltijd krijgen. En, op vertoon van je Pletterij ticket krijg je 15% korting op de rekening!