Laden Evenementen
muziek | maandag 09 mrt 20:30 - 22:30

09 MRT ’20 – ZEQ-ATTACK 2: MET PETE HARDEN & SASKIA LANKHOORN

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

ZEQ-ATTACK STEMMINGMAKERIJ SERIE 2020

ZEQ-Attack is het samenwerkingsproject van componist/pianist Ernst Oosterveld en contrabassist Quirijn Altena.

In een serie van vier concerten elke 2e maandag van de maand:
1.   10 februari 2020 met Leo van Oostrom
2.   09 maart  2020 met Pete Harden en Saskia Lankhoorn
3.   13 april 2020 met Robert Jan Stips
4.   11 mei 2020 met David Kweksilber, Pete Harden, Saskia Lankhoorn en Robert Jan Stips
zijn zij muzikale gastheer van enkele bekende Nederlandse musici. In deze concerten improviseren zij in een elektronische context waarbij de computer, via door Oosterveld ontwikkelde software, een volwaardig muzikale partner is. Dit uitgangspunt, waarbij muzikaal ‘denken en reageren’ worden versneld en veranderd leidt tot unieke sferen in ongehoorde klankwerelden.
Zie ook: ZEQ-Attack.com

Duo Avenue Azure (Saskia Lankhoorn en Pete Harden)

Pianist Saskia Lankhoorn en gitarist Pete Harden begonnen duo Avenue Azure in september 2016. Dit resulteerde in gezamenlijk geschreven muziek voor piano, stem, gitaar en elektronica die zij speelden in het Korzo theater, Bimhuis (Rest is Noise), TivoliVredenburg, Post Paradise (Birmingham, UK), en de Jan van Eyck Academie, Maastricht.

Avenue Azure maakt ‘almost-songs’; landschappen, steden en zeeën beschrijvend. Het duo creëert sferen uit andere werelden, muziek in transitie, losstaand van de tijd; resulterend in enerzijds bekende, anderzijds onbekende muziek die de luisteraar met een donkere warme mantel omhult. http://avenueazure.org

Deze serie is mede tot stand gekomen door financiële steun van het Cultuurstimuleringsfonds van de Gemeente Haarlem, het Haarlemsche Muziekfonds en de Pletterij.

Dit concert is geselecteerd door We Are Public.
Houders van een WAP-pas hebben gratis toegang.