Laden Evenementen
Debat | maandag 09 nov 19:30 - 20:30

09 NOV ’20 – RONDETAFELGESPREK ‘GEBOUWDE TROTS!’ ABC ARCHITECTUURCENTRUM (LIVE-STREAM)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

GEBOUWDE TROTS! – LIVE-STREAM vanuit de Pletterij

Op 9 november om 19.30 uur organiseert het ABC Architectuurcentrum vanuit de Haarlemse Pletterij de live-stream van het rondetafelgesprek GEBOUWDE TROTS!

Aan het woord komen onder andere architecten, ontwikkelaars en bouwers die deelnemen aan de gelijknamige expositie in het ABC. Het ABC heeft namelijk haar sponsoren en bijzondere relaties verleid en uitgedaagd om één project dat zij (mede) hebben gerealiseerd én waar zij als professional meer dan bijzonder enthousiast over zijn, aan het publiek te tonen.

Het kan hierbij gaan om een project ‘vers van de pers’ met hoge verwachtingen, maar ook om een ‘evergreen’ die zich al bewezen heeft. Een belangrijk onderdeel van de presentatie GEBOUWDE TROTS is de motivering van hun keuze. Dit ter inspiratie, maar ook om mogelijk zicht te krijgen op factoren die kenmerkend zijn voor dat trotse gevoel én een geslaagd project.

Op 9 november gaat Gabriël Verheggen, directeur ABC, hierover in gesprek met Peter Heuvelink (AM), Ronald Bron (Hosper), Marieke Heilbron (Elan Wonen), Kevin Nannes (Hemubo/Hillen & Roosen), Arjenne van Berkum (Faro) en Jan Coen Binnerts (Pot Jonker).

LIVE-STREAM
Als je je hebt opgegeven voor een live-stream krijg je een half uur voor aanvang een link toegestuurd. Bij een gratis live-stream zoals deze wordt het evenement gestreamed via onze website, Facebook en YouTube pagina’s.