Laden Evenementen
Event | dinsdag 01 mei 19:00 - 20:30

1 mei 2018 Verhalen in het restaurant – Geluk

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

In Nederland worden op veel plekken verhalen verteld en niet alleen door professionals.
Steeds vaker worden verhalenavonden georganiseerd voor mensen die het leuk vinden om op een podium voor publiek een verhaal te vertellen.
De verhalenavond is gebaseerd op het principe van ‘The Moth Storytelling’, ontstaan in New York.
Ook de Pletterij heeft sinds kort een verhalenavond. Iedere eerste dinsdag van de maand kunnen maximaal vijf mensen in het restaurant van de Wereldkeuken op een klein podium een verhaal te vertellen. Het verhaal mag niet langer dan 10 minuten duren en gaat over een vooraf bepaald thema. Het verhaal wordt begeleid door een muzikant die de tijd in de gaten houdt.

Om 18.00 uur kun je aanschuiven voor een ‘eenvoudige doch voedzame maaltijd’, die door enthousiaste vrijwilligers  wordt bereid. De maaltijd kost € 5,–.
De verhalen starten om 19.00 uur en zijn vrij toegankelijk.

Het thema voor 1 mei is Geluk

Geluk wens je het toe, heb je het, wat is het? Is het de eerste disco waar je naar toe ging? Of de kat die thuis op je wacht? Of…………………

Verhalen in het restaurant wordt georganiseerd door Petra van Dam.

Wil je vertellen, neem dan contact  met haar op: peetvandam@outlook.com. Reserveren voor publiek en de maaltijd kan via de Pletterij.