Laden Evenementen
Event | dinsdag 10 aug 16:00 - 17:00

10 AUG ’21 – DE EPILOOG MET HENNA GOUDZAND (& GRATIS LIVESTREAM)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Dit evenement: max. 15 bezoekers met placering. 

LIVESTREAM
U kunt de livestream gratis volgen via de homepage van de website van de Pletterij, de Facebook-pagina of het Youtube-kanaal.

WE ZIJN WEER OPEN VOOR PUBLIEK – ALLEEN TOEGANG MET EEN VIA DE WEBSITE AANGESCHAFT TICKET OF NAV EEN TELEFONISCHE RESERVERING (023 – 542 3540)


DE EPILOOG
SPOTLIGHT OP BOEKEN

In de aflevering van 10 augustus 2021 is Henna Goudzand Nahar de gast in De Epiloog.

«Henna Goudzand Nahar (1953, Paramaribo) legt in haar roman De geur van bruine bonen  haarfijn uit hoe het slavernijverleden vandaag de dag het leven van een deel van de Surinaamse bevolking beïnvloedt. Daarom is dit boek nu belangrijker dan ooit. Het biedt kansen om Suriname te begrijpen en mensen te verbinden. Niet alleen voor Nederlanders, maar ook voor Surinamers zelf.» – La Chispa

De Epiloog is een wekelijkse livestream/podcast waarin In de Knipscheer-redacteur Peter de Rijk een-op-een in gesprek gaat met een schrijver van een recente, bijzondere roman. Soms zijn dat auteurs van Uitgeverij In de Knipscheer, soms van andere uitgeverijen. Peter de Rijk had 25 jaar bijna wekelijks een boekenprogramma met live-interviews met schrijvers, muzikanten en beeldend kunstenaars voor AmsterdamFM-Radio vanuit de Openbare Bibliotheek Amsterdam.