Laden Evenementen
Debat | woensdag 10 nov 16:00 - 16:30

10 NOV ’21 – EEN GOED GESPREK MET… MARKUS PRAAT (GRATIS LIVESTREAM)

Live stream gratis

Voor deze live stream is geen ticket of reservering nodig. De Live stream start automatisch via YouTube.com/user/MCHHaarlem.

Heb je een vraag neem dan contact met ons op via info@pletterij.nl

LIVESTREAM
U kunt onze livestreams gratis volgen via de homepage van de website, onze Facebook-pagina of ons Youtube-kanaal en na afloop zijn ze als podcast terug te zien op het YouTube-kanaal van de Pletterij.

EEN GOED GESPREK MET…
Ook dit seizoen voert Jan Hoekema iedere woensdag ‘Een goed gesprek met…’.

Prominente of minder prominente Haarlemmers uit bestuur, politiek, cultuur, maatschappelijk leven en MKB worden een half uur geïnterviewd over hoe de Corona-crisis hun leven en werk beïnvloedt en hoe zij verwachten dat de stad er na deze crisis uit zal zien.

Deze week: MARKUS PRAAT(1988) is eigenaar van de Haarlemse wijnwinkel a sense of Place, een winkel die zich richt op duurzaamheid en uitsluitend Europese, biologische en natuurwijnen aanbiedt. Markus opende deze winkel nadat hij in februari 2020 terugkwam van een verblijf in Brooklyn, New York. Hier runde hij wijnwinkel Dépanneur Wines, een ervaring die hem snel leerde dat hij een dergelijke zaak graag in zijn thuisstad Haarlem wilde starten. Eerder was Markus werkzaam in de designsector, zowel in dienstverband als met een eigen illustratie agentschap en galerie.