Laden Evenementen
Debat | zondag 10 okt 16:00 - 18:00

10 OKT ’21 – LOODSLEZING: JOOP VAN RIESSEN: IS DE DIENDER NOG IEDERS BESTE VRIEND? (& GRATIS LIVESTREAM)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
10 OKT - Loodslezing JvRiessen -zaalticket
5,00
45 beschikbaar

TESTEN VOOR TOEGANG
Voor dit evenement geldt momenteel dat er maximaal 45 bezoekers binnen kunnen. Reservering of ticket via de website is vereist, evenals tonen van vaccinatie app of negatieve testuitslag.

PLETTERIJ  ‘LOODSLEZINGEN’

Vanaf september 2021 houdt Pletterij op -elke tweede zondag van de maand- een serie lezingen. Per keer heten we een min of meer bekende inwoner van Haarlem of de regio welkom om zijn of haar kennis en inzichten te delen. Na de inleiding van rond 45 minuten en een korte pauze is er gelegenheid de spreker vragen te stellen.

JOOP VAN RIESSEN
Op 10 oktober is Joop van Riessen onze loods. Joop is Bloemendaler en gekend thrillerauteur. Wij hebben hem vooral uitgenodigd als oud-hoofdcommissaris van de Amsterdamse politie. Sinds zijn vertrek uit actieve dienst is er veel veranderd binnen en rond het politieapparaat. Is het gezag daarvan geërodeerd?

Joop gaat op ons verzoek in op de vraag of de diender nog ieders beste kameraad is. Wat is er met diens gezag gebeurd en waardoor?

Toegang: € 5,- inclusief kopje koffie of thee.