Laden Evenementen
muziek | zondag 11 dec 14:00 - 16:30

11 DEC ’22 – KINDEREN EN KUNST: LEERLINGEN KERSTCONCERT (externe organisator)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Muziekschool ‘Kinderen en Kunst‘ organiseert een (dubbel) kerstconcert.

Om alle familieleden van de leerlingen (en andere geïnteresseerden) een kans te geven het concert bij te wonen wordt het in twee identieke sessies opgevoerd:

– 14.00-14.45 uur en
– 15.00-15.45 uur

 

WIE ZIJN WE?
Kinderen en Kunst Muziekcentrum is een muzikale reis opgericht door twee professionele muzikanten / docenten. Na het afronden van hun  conservatoriumopleiding openden Ezgi Akdemir Ozmutlu en Seckin Ozmutlu, die in veel orkesten en onderwijsinstellingen werkten, hun eerste mini atelier in Haarlem, Nederland. Ze begonnen met enkele instrumentlessen en breidden uit door andere muziekdocenten in te huren. In het Kinderen en Kunst
Muziekcentrum wordt nu piano-, trombone-, trompet-, hobo- en gitaarles gegeven. Cursusroosters worden gemaakt op basis van het potentieel van de leerling.

Het is de bedoeling dat de leerlingen die deelnemen aan de muziekworkshops hun hele leven geïnteresseerd blijven in muziek, zowel professioneel als hobbymatig. Het Kinderen en Kunst Muziekcentrum leidt iedereen op van 4 tot 99 jaar. Handelend met de filosofie van “kunsteducatie is het recht van elk kind”, plannen de instructeurs verschillende concerten, evenementen en projecten. Het Kinderen en Kunst Orchestra en de Kinderen en Kunst Brassband bereiden zich voor met medewerking muziekdocenten en -studenten . Als je met ons mee wilt op onze muzikale reis, hetzelfde podium en dezelfde opwinding wilt ervaren en nieuwe verhalen wilt schrijven, studeren we graag met jou en de jonge artiesten.

We nodigen je uit bij ons Kinderen en Kunst Muziekcentrum in Haarlem.
info@kinderenenkunst.nl