Laden Evenementen
Debat | dinsdag 12 apr 17:00 - 19:00

12 APR ’22 – HAARFIJN DEBAT: ACTIEPUNTEN VOOR DE NABIJE TOEKOMST

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Dit debat wordt georganiseeerd voor de Rooie Vrouwen Zuid-Kennemerland (de Rooie Vrouwen is dé feministische organisatie binnen de PvdA. Zij streeft naar emancipatie en participatie van alle vrouwen, mannen en andere identiteiten in een samenleving, die gebaseerd is op vrijheid en gelijkheid in verscheidenheid..)

Het onderwerp: Actiepunten voor de nabije toekomst

Hedy d’Ancona zal een bijdrage leveren over dit onderwerp.

Hedy was vooraanstaand PvdA-politica. Werkte bij de VARA en was universitair onderzoeker. Leidde vanaf 1975 een bureau op het gebied van beleidsonderzoek. Politiek actief als Eerste Kamerlid. Daarnaast vooral bekend als oprichtster van Man-Vrouw-Maatschappij en redactrice van ‘Opzij’. In het tweede kabinet-Van Agt staatssecretaris van emancipatie en in het kabinet-Lubbers III minister van Volksgezondheid, Welzijn en Cultuur. Kwam met een Deltaplan voor het cultuurbehoud. Was daarna lijsttrekker bij de Europese verkiezingen en zat enige jaren in het Europees Parlement.

foto Hedy d’Ancona: Lonneke Stulen