Laden Evenementen
muziek | zondag 12 feb 16:00 - 18:00

12 FEB ’23 – JAZZX: SANNE SANNE

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
12 FEB: JazzX SANNE SANNE -Standaard
12,50
59 beschikbaar
12 FEB: JazzX SANNE SANNE -HlemPas
8,00
59 beschikbaar
12 FEB: JazzX SANNE SANNE -Jong<25jr
8,00
59 beschikbaar
12 FEB: JazzX SANNE SANNE -Livestream
5,00
250 beschikbaar

Sanne Huijbregts (1992) is vocalist, vibraphonist en componist. Bij haar uitzonderlijke zang, omringt zij zich op het podium met electronica, verschillende percussie instrumenten, en met de Xylosynth (electrische vibraphone).

In 2019 lanceerde Huijbregts het solo project Sanne Sanne door zelf de single Tremble te produceren. De single werd opgepikt door Sublime FM. In hun rubriek in Jazzism werd de single uitgeroepen tot de ‘plaat van de maand’. Het project groeide uit tot kwartet. Het project wil in 2023 haar debuutalbum uitbrengen.

Line-up:
Sanne Huijbregts – zang & xylosynth; composities
Roosmarijn Tuenter – zang & viool
Pat Cleaver – bas & zang
Jeroen Batterink – drums

Huijbregts is in haar jonge carrière al veelvuldig onderscheiden onder meer met The Records 2016 van de Keep an Eye Jazz Foundation.

“Brengt een nieuw geluid binnen de Nederlandse vocale jazz” (Edison Awards 2017)

LIVESTREAM -info & kosten
De realtime-livestream ticketprijs bepaal je zelf. Je koopt een ticket/tickets via de website. We vragen een minimumbedrag van €5,00 pp (incl. 9% btw). Samen kijken kan, je hoeft in principe maar één keer te betalen maar voel je zeker vrij om per persoon te betalen. Wij kunnen zo de muzikanten een realistische vergoeding bieden én zorgen dat ons programma ouderwets eigenzinnig blijft! Een half uur voor de start van het concert krijg je per email een link doorgestuurd naar de livestream.

Uit eten voor of na het event?
Je kunt in de Pletterij bij Ethiopisch restaurant Queen of Sheba een bijzonder lekkere, authentieke en betaalbare maaltijd krijgen. En, op vertoon van je Pletterij ticket krijg je 15% korting op de rekening!