Laden Evenementen
muziek | zondag 12 jan 15:00 - 17:00

12 JAN ’20 – CONCERT: PANCHO’S ORCHESTRA (EXTERNE ORGANISATOR) -UITVERKOCHT-

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Pancho’s Orchestra is een Nederlandse Latin Jazz band die werd opgericht in november 2016. Dirigent en muzikaal leider is Frans “Pancho” Cornelissen die tevens de arrangementen verzorgt.

Ticketing loopt niet via de Pletterij, u kunt uw tickets reserveren/bestellen via: info@panchosorchestra.nl

De band bestaat uit Jan Rooijmans (gitaar), But Klaassen (alt sax), Kees Reijnders (klarinet/sopraan sax), Ruby Lemm (piano), Maurice Ficheroux (trombone), Bart van Dalen (percussie), Guus van de Sanden (slagwerk), Tommy Westerkamp (basgitaar), Bart van Zutphen (trompet), John Kopp (trompet), Katinka Kensen (fluit), Benno Boeters (percussie), Karolien van Bezooijen (bariton sax), Henk van der Veen (tenor sax).

Het repertoire bestaat uit een mix van Latin Jazz, Afro, Funk en Salsa stukken, zoals een Latin versie van A Night in Tunisia (Dizzy Gillespie), Upside Down (Fela Kuti), Big Mondays (New Cool Collective) en Sunny Ray (Ray Santos). De band is te boeken voor leuke festivals en is zeer geschikt voor bedrijfsfeestjes en recepties –  https://www.panchosorchestra.nl/