Laden Evenementen
Debat | zondag 12 sep 16:00 - 18:00

12 SEP ’21 – LOODSLEZING: MARTIN SOMMER OVER DE ROL VAN DE JOURNALIST (& GRATIS LIVESTREAM)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Dit evenement: max. 15 bezoekers met placering. 

Pletterij start ‘Loodslezingen’

Vanaf september start de Pletterij op -elke tweede zondag van de maand- een serie lezingen. Per keer heten we een min of meer bekende inwoner van Haarlem of de regio welkom om zijn of haar kennis en inzichten te delen. Na de inleiding van rond 45 minuten en een korte pauze is er gelegenheid de spreker vragen te stellen.

MARTIN SOMMER
Voor de eerste lezing, op zondag 12 september, is Martin Sommer onze gast.

Stadsgenoot Sommer is columnist van de Volkskrant en geeft in zijn stukken blijk van een onafhankelijke visie op maatschappelijke en politieke kwesties. Vaak op een wijze die je niet direct verwacht bij die ‘linkse’ krant. Martin zal het op 12 september hebben over de rol van journalisten in ons bestel. Wat zijn zij eigenlijk? Feitenjagers, tegenmacht of bewakers van de moraal?

Er volgen nog 3 lezingen dit seizoen:
10 oktober: Joop van Riessen
14 november: Faridah Azimullah
12 december: Jan van Eeden

De lezingen vinden plaats in de Loods, de onlangs geopende tweede, lichte zaal van de Pletterij, voor een select publiek en worden via live stream uitgezonden.
Toegang: € 5,- inclusief kopje koffie of thee.

LIVESTREAM
U kunt onze livestreams gratis volgen via de homepage van de website, onze Facebook-pagina of ons Youtube-kanaal en na afloop zijn ze als podcast terug te zien op het YouTube-kanaal van de Pletterij.