Laden Evenementen
Event | zaterdag 13 apr 18:00 - 21:00

13 april Wereldkeuken Event

Tickets

Niet op voorraad!13-04-19 Wereldkeuken Event het is niet mogelijk te reserveren via de Pletterij, reserveren via www.wereldkeukenhaarlem.nl/reserveer20,00

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Op zaterdag 13 april is er weer een aflevering van het maandelijkse Wereldkeuken Event!

Naast het wekelijkse Wereldkeuken Restaurant op donderdag wordt er maandelijks op zaterdag een groot diner georganiseerd voor ruim 40 gasten in de theaterzaal van de Pletterij. Laat u verrassen door een heerlijk drie gangen menu gekookt door Nieuwe Haarlemmers. Zij koken als vrijwilliger de favoriete gerechten uit hun moederland, als een ode aan waar zij vandaan komen, als een herinnering aan wat zij achterlieten.

Tijdens deze avond willen verschillende mensen hun rijke cultuur met u delen. Namelijk als kok, ober, gastvrouw, gast of performer.

De avond start om 18:00 en is rond 21:00 afgelopen. Toegang is € 20,00 dit is inclusief 3-gangen diner en exclusief drankjes en reserveringskosten. Er is altijd een vegetarische optie.

Koop vooraf kaartjes via de website van de Wereldkeuken, http://www.wereldkeukenhaarlem.nl/reserveer/. U kunt dus niet reserveren via de Pletterij.

U betaalt hiermee ook mee aan de maaltijd en de activiteiten voor de Nieuwe Haarlemmers.