Laden Evenementen
Debat | woensdag 13 mei 16:00 - 16:30

13 MEI ’20 – ONLINE EVENT: EEN GOED GESPREK MET… TOM DE HAAN

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Sinds 2013 heeft de Protestantse gemeente Haarlem ds. Tom de Haan aangesteld als stadsdominee. Een dominee dus, maar dan niet direct voor één van de drie kerkelijke wijken, maar juist gericht op de stad en dus alle Haarlemmers. Naast de kerkdiensten waar hij in voorgaat, lopen er inmiddels een aantal jaarlijks terugkerende projecten.

Samen met het Patronaat: Hart op de Tong in de Nieuwe Kerk. Waar akoestische concerten worden aangevuld met gesprek over de drijfveer van de artiest. Met Joshua Baumgarten van de Irrational Library organiseert hij de ‘Irrational Bijbbellezingen’ en speelt hij bariton sax en gitaar in de band Irrational Library. Huis van Waarden is een kort en vrij toegankelijk moment van bezinning in de Bavo, bij het sluiten van de markt op zaterdag, samen met de stichting Kerk zonder Grenzen georganiseerd. Tijdens Serious Request in 2014 nodigde hij naast dansers en artiesten, 3fm dj Giel Beelen uit om uit de bijbel te lezen bij de Serious Kerkdienst. En één keer in de twee jaar stellen de Haarlemse kerken zich open tijdens de kerkennacht.

De stadsdominee heeft een column op de website Haerlems Bodem. Wil je een keer met hem afspreken, stuur dan een mailtje. Tom werkt vanuit de oude kosterswoning in de Bavo, aan de Oude Groenmarkt 23. Meer informatie vind je ook op de site www.kerkhaarlem.nl of via Facebook.

——//——

Woensdag 29 april startte de Pletterij een wekelijkse serie live-streams waarin Jan Hoekema in gesprek gaat met personen uit de politiek, cultuur, economie, milieu, wetenschap en samenleving over de invloed van de Corona-pandemie op hun werk. Welke lessen trekt men daaruit, welke kansen op verandering en verbetering geeft deze voor straks. En hoe zien de veranderingen eruit?

Het meekijken met het debat via de website of YouTube is gratis maar het wordt op prijs gesteld als u een ticket aanschaft.
De standaard prijs voor het bijwonen van een Pletterij Debat is € 3,- (het toevoegen van een donatie is mogelijk).