Laden Evenementen
muziek | vrijdag 13 mei 20:00 - 22:00

13 MEI ’22 – CONCERT: BLUE LINES TRIO & HAN BUHRS -AFGELAST

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

HELAAS IS DIT CONCERT WEGENS OMSTANDIGHEDEN AFGELAST
TICKETHOUDERS KRIJGEN BERICHT.

Blue Lines Trio + Han Buhrs

In een onnavolgbare mix van stuiterende swing, verkennende impro, nomadische akkoorden en oprechte lyriek blijft het trio onverminderd op zoek naar nieuwe mogelijkheden van samenspel. Het trio hanteert graag kernbegrippen zoals trillende dansritmes, krokante harmonieën, urban sounds, strelend verlangen, zelfreinigende beleidsnotities en interim-partituren.

Samen met Han Buhrs is gewerkt aan het ontwikkelen van een direct herkenbaar sociolect, waarin proto-semantische spraakzang, realistische fictie, literajazz en impro-poëtica in open-source structuren wordt vormgegeven. Inclusief warme ballads en groovy tunes.

Han Buhrs – stem, teksten
George Hadow – drums
Raoul van der Weide – contrabas, geluidsobjecten
Michiel Scheen – piano

LIVE-STREAM
De realtime-livestream ticketprijs bepaal je zelf. We vragen een minimumbedrag van €5,00 pp (incl.9% btw). Samen kijken kan, je hoeft in principe maar één keer te betalen maar voel je zeker vrij om per persoon te betalen. Wij kunnen zo de muzikanten een realistische vergoeding bieden én zorgen dat ons programma ouderwets eigenzinnig blijft! Een half uur voor de start van het concert krijg je per email een link doorgestuurd naar de livestream.