Laden Evenementen
Debat | woensdag 13 okt 14:00 - 14:30

13 OKT ’21 – EEN GOED GESPREK MET… FRÉNK VAN DER LINDEN (& GRATIS LIVESTREAM)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

LIVESTREAM
U kunt onze livestreams gratis volgen via de homepage van de website, onze Facebook-pagina of ons Youtube-kanaal en na afloop zijn ze als podcast terug te zien op het YouTube-kanaal van de Pletterij.

TESTEN VOOR TOEGANG
Voor dit evenement geldt momenteel dat er maximaal 45 bezoekers binnen kunnen. Reservering of ticket via de website is vereist, evenals tonen van vaccinatie app of negatieve testuitslag.

EEN GOED GESPREK MET…
Ook dit seizoen voert Jan Hoekema iedere woensdag ‘Een goed gesprek met…’.

Prominente of minder prominente Haarlemmers uit bestuur, politiek, cultuur, maatschappelijk leven en MKB worden een half uur geïnterviewd over hoe de Corona-crisis hun leven en werk beïnvloedt en hoe zij verwachten dat de stad er na deze crisis uit zal zien.

Deze week: FRÉNK VAN DER LINDEN (1957)  Nederlandse journalist, werkt voor onder meer de De Tijd, Nieuwe Revu, NPS-radio en het NRC Handelsblad. Van der Linden groeide op in Hillegom als zoon van vrachtwagenchauffeur Jan van der Linden en volgde een opleiding aan de School voor Journalistiek in Utrecht.