Laden Evenementen
Event | zaterdag 13 okt 18:00 - 21:00

13 oktober Wereldkeuken Event

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Op zaterdag 13 oktober is er weer een aflevering van het maandelijkse Wereldkeuken Event!

Naast het wekelijkse Wereldkeuken Restaurant op donderdag wordt er maandelijks op zaterdag een groot diner georganiseerd voor ruim 40 gasten in de theaterzaal van de Pletterij. Laat u verrassen door een heerlijk drie gangen menu gekookt door Nieuwe Haarlemmers. Zij koken als vrijwilliger de favoriete gerechten uit hun moederland, als een ode aan waar zij vandaan komen, als een herinnering aan wat zij achterlieten.

Tijdens deze avond willen verschillende mensen hun rijke cultuur met u delen. Namelijk als kok, ober, gastvrouw, gast of performer.

Deze keer is er een wereldzangpresentatie van Haarlem Oogst met zangers en zangeressen van Wereldkunst en het Oogst en Improkoor. Voor meer informatie over dit festival, zie www.haarlemoogst.nl.

De avond start om 18:00 en is rond 21:00 afgelopen. Toegang is € 17,50 dit is inclusief 3-gangen diner en exclusief drankjes. Er is altijd een vegetarische optie.

Koop vooraf kaartjes via de de website van Haarlems Oogst. U betaalt hiermee ook mee aan de maaltijd en de activiteiten voor de Nieuwe Haarlemmers. U kunt niet reserveren via de Pletterij.