Laden Evenementen
Event | maandag 14 dec 17:00 - 18:00

14 DEC ’20 – EVENT: 10e INITIATIEVENCAFÉ

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Haarlemmers pitchen ideeën online vanuit de Pletterij tijdens 10e Initiatievencafé

Maandag 14 december pitchen Haarlemmers hun ideeën om Haarlem mooier, socialer of duurzamer te maken tijdens het 10e Initiatievencafé. Dit keer niet voor een live publiek, maar online te beluisteren en bekijken. De uitzending wordt opgenomen in de Pletterij en is te horen en zien via de kanalen van de Pletterij en Haarlem105.

Er staan enthousiaste initiatiefnemers klaar om hun verhaal te laten horen, mensen te inspireren en om hulp te vragen zodat zij hun initiatief verder kunnen brengen. Ook komt het VSB-fonds langs om te vertellen wat zij doen om initiatiefnemers te helpen met een maatschappelijk idee en is ook de Rabobank van de partij. Zoals altijd worden ook succesvolle initiatieven belicht en wordt de show muzikaal opgeluisterd door de prachtige gitarist Marnix de Croock.

Wil je je idee pitchen? Geef je dan op voor 1 december, door een mail te sturen naar initiatief@haarlem.nl. Je wordt dan uitgenodigd om een pitchtraining bij te wonen om je verhaal op een pakkende manier over te brengen. Iedereen is welkom om mee te luisteren en zich te laten inspireren, vragen te stellen of hulp te bieden aan de pitchers op maandag 14 december tussen 17.00 en 18.00 uur.

LIVE-STREAM
Het meekijken met het gesprek via de website, YouTube of FaceBook is gratis.