Laden Evenementen
muziek | vrijdag 14 feb 20:30 - 22:30

14 FEB ’20 – CONCERT: TRIO WONDERYEARS – JASPER BLOM (Boy Edgar prijs 2019!), SEAN FASCIANI, FELIX SCHLARMANN

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Stevie Wonder veroorzaakte een muzikale aardbeving toen hij in de zeventiger jaren in relatief korte tijd een aantal legendarische platen uitbracht. Bijna alle composities uit die tijd groeiden uit tot hits en behoren sindsdien tot ons collectieve geheugen.

Maar Stevie’s mix van grooves en aanstekelijke melodieën gecombineerd met jazz invloeden is niet alleen geschikt om op feestjes te draaien of keihard in de auto. Veel van zijn stukken blijken ook een perfecte uitnodiging te zijn voor jazz improvisaties.

Jasper Blom (voor hen die het nog niet wisten: ontving 4 december de Buma Boy Edgar Prijs 2019, de belangrijkste prijs van Nederland op het gebied van jazz en geïmproviseerde muziek), Sean Fasciani en Felix Schlarmann spelen in een jazzbezetting met sax, bas en drums uitsluitend composities van Stevie Wonder en brengen met hun programma WonderYears een ode aan een van de meest creatieve songwriters van de twintigste eeuw.

Jasper Blom – saxofoon
Sean Fasciani – bas
Felix Schlarmann – drums