Laden Evenementen
muziek | maandag 14 mrt 20:00 - 22:00

14 MRT ’22 – 20xNIEUWE NOTEN: TATIANA KOLEVA (LIVE & LIVESTREAM)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

20X NIEUWE NOTEN
Onder de naam 20x Nieuwe Noten presenteert initiator Fie Schouten 20 concerten met hedendaagse kamermuziek in Nederland. De concerten Nieuwe Noten vinden plaats in Amsterdam, Eindhoven, Haarlem, Groningen en Eelde van 11 juni tot en met 14 maart 2022. Drie van deze concerten vinden plaats in de Pletterij (20 september en 29 oktober 2021 en 14 maart 2022).

Fie Schouten over 20 x Nieuwe Noten [20XNN]
Elk concert bevat minstens één werk dat in de afgelopen vier jaar gecomponeerd is en nog niet of hooguit twee keer is uitgevoerd. “Daarom deed ik deze aanvraag bij Kickstart Cultuurfonds waarbij een pool van musici, die zich toeleggen op het uitvoeren van hedendaags gecomponeerde muziek, samen 20 x van zich laten horen van juni 2021 t/m maart 2022. Op deze manier zijn er veel mensen ‘bediend’, de pool van uitvoerenden, de componisten wiens werk uiteindelijk uitgevoerd wordt, het nieuwsgierige publiek dat deze nieuwe geluiden live wil meemaken.”
Deze pool van musici is het netwerk van basklarinettist en artistiek leider Fie Schouten, de programmering maakte zij samen met Aspasia Nasopoulou.

3/3) MAANDAG 14 MAART
Tatiana Koleva – percussie

Tatiana Koleva
Specialiste in hedendaagse muziek, marimba soliste, conservatoriumdocent (Prins Claus Conservatorium Groningen), artistiek leider van het Marimba Weekend, Young Percussion Pool, lid van de groep Rubatong. Tatiana Koleva ontving de Golden Medal van het 4e Manhattan International Music Competition in juni 2019. Deze competitie was open voor gecomponeerde muziek (oud en nieuw) en voor solisten en kamermuziekensembles wereldwijd.
www.tatianakoleva.com

Tatiana Koleva compilatie project Songs for marimba
Tatiana Koleva met haar project How to play the cactus

Dit concert is onderdeel van de nieuwe serie ’20 x Nieuwe Noten in kamermuzieksetting’ en wordt mede mogelijk gemaakt door Kickstart Cultuurfonds.

LIVE-STREAM
De realtime-livestream ticketprijs bepaal je zelf. We vragen een minimumbedrag van €5,00 pp (incl.9% btw). Samen kijken kan, je hoeft in principe maar één keer te betalen maar voel je zeker vrij om per persoon te betalen. Wij kunnen zo de muzikanten een realistische vergoeding bieden én zorgen dat ons programma ouderwets eigenzinnig blijft!