Laden Evenementen
Debat | zondag 14 nov 16:00 - 18:00

14 NOV ’21 – LOODSLEZING: FARIDAH AZIMULLAH: INDIA, DE AANKOMENDE SUPERMACHT (& GRATIS LIVESTREAM)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

TESTEN VOOR TOEGANG
Voor dit evenement geldt momenteel dat er maximaal 45 bezoekers binnen kunnen. Reservering of ticket via de website is vereist, evenals tonen van vaccinatie app of negatieve testuitslag.

PLETTERIJ  ‘LOODSLEZINGEN’

Vanaf september 2021 houdt Pletterij op -elke tweede zondag van de maand- een serie lezingen. Per keer heten we een min of meer bekende inwoner van Haarlem of de regio welkom om zijn of haar kennis en inzichten te delen. Na de inleiding van rond 45 minuten en een korte pauze is er gelegenheid de spreker vragen te stellen.

FARIDAH AZIMULLAH
Zij is onze gast op 14 november. Haarlem kent Faridah Azimullah als ondernemer, voorzitter van MKB Haarlem. De Pletterij kent haar als gedreven oud lid van haar bestuur. Door de lezing hopen wij haar beter te leren kennen als iemand met Indiase roots. Want ondanks zijn ruim 1.3 miljard inwoners is de politieke en economische betekenis van dit land vrij onbekend. Faridah neemt zich voor te spreken over deze grootste democratie ter wereld. Wat is het perspectief rond vrijheid en vooruitgang in dit enorme land?

De lezingen vinden plaats in de Loods, de onlangs geopende tweede, lichte zaal van de Pletterij, voor een select publiek en worden via live stream uitgezonden. Toegang: € 5,- inclusief kopje koffie of thee.