Laden Evenementen
Event | donderdag 14 okt 19:30 - 23:00

14 OKT ’21 – REGENBOOGWEEK: THEMA-AVOND MINI-ALFABET LHBTIQAPC

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

TESTEN VOOR TOEGANG
Voor dit evenement geldt momenteel dat er maximaal 45 bezoekers binnen kunnen. Toegang is gratis maar een ticket via de website is vereist, evenals tonen van de vaccinatie app of negatieve testuitslag.

In het kader van Coming Outdag op 11 oktober a.s. organiseren we in de Pletterij een Regenboogweek van 14 t/m 17 oktober. Tijdens de gehele Coming-Out Week van 11 tot en met 17 oktober is in de Pletterij de tentoonstelling Haarlems Roze Hoogtepunten te zien.

Thema-avond MINI-alfabet LHBTIQAPC

De laatste tijd zijn er nogal wat letters toegevoegd achter de afkorting LHBT. De meest recente versie is LHBTIQAPC, voor het gemak afgekort als LHBTI+.

Wat betekenen al deze letters precies en voelt iedereen zich prettig bij deze lettersoep? Is het nu juist positief om elke identiteit apart te benomen of bevordert het het “hokjes-denken”?

Op deze avond gaan we graag met elkaar in gesprek over dit thema.

Met o.a. film, een panel van deskundigen en een LHBTIQAPC-quiz.

De regenboogweek wordt georganiseerd en mogelijk gemaakt door de regenboogpartners Haarlem: Bureau Discriminatiezaken, COC Kennemerland en Gay Haarlem i.s.m. de Pletterij.