Laden Evenementen
Debat | vrijdag 14 okt 15:00 - 16:00

14 OKT ’22 – POLITIEK CAFÉ HAARLEM (OVER PARKEREN EN DEMONSTREREN)

Live stream gratis

Voor deze live stream is geen ticket of reservering nodig. De Live stream start automatisch via YouTube.com/user/MCHHaarlem.

Heb je een vraag neem dan contact met ons op via info@pletterij.nl

De Pletterij organiseert, in samenwerking met Haarlems Weekblad en NH Nieuws de serie: Politiek Café. Daags na de raadsvergadering blikken we terug op wat de afgelopen weken in politiek Haarlem is gebeurd. Welke discussies zijn gevoerd, welke besluiten zijn genomen, wie vielen er op.

Presentatoren Joost Verhagen (Haarlems Weekblad), Geja Sikma (NH Nieuws) en Jan Hoekema (Pletterij) blikken terug op de afgelopen weken. Daarna worden de hoofdrolspelers van de afgelopen periode geïnterviewd waarna we met muziek afsluiten. Het programma is voor publiek toegankelijk en is ook te volgen via de livestream. De livestream is gratis volgen via de homepage van de website, onze Facebook-pagina en ons Youtube-kanaal en nu ook op de websites van het Haarlems Weekblad en NH Nieuws. Na afloop zijn ze als podcast terug te zien op het YouTube-kanaal van de Pletterij.

Te gast zijn in ieder geval: Joris Blokpoel-VVD over parkeren in Meerwijk en Frans Smit-OPH en Janneke Barten-GLH over de vrijheid en beperkingen om te demonstreren.
Stadsdominee Tom de Haan doet een column over eenzaamheid en Roelof Ruis (Spoon lifts Moon) speelt accordeon.

TOEGANG

De opnames zijn gratis toegankelijk (vrijwillige bijdrage mag!). Je kunt gewoon binnenlopen.

LIVESTREAM

Je kunt onze livestreams gratis volgen op ons Youtube-kanaal en na afloop zijn ze er als podcast terug te zien.