Laden Evenementen
muziek | zondag 14 okt 16:00 - 18:00

14 oktober Roberto Galanto: Senza Troppo Rumore (externe organisator)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Na een uitverkochte zaal afgelopen februari in de Pletterij (Haarlem), keert Roberto hier, op verzoek van het publiek, terug om de première van zijn nieuwe show, “Senza Troppo Rumore” te vieren. We kunnen nu alvast verklappen dat Roberto en zijn trio ook enkele van zijn nieuwe songs van zijn tweede cd zullen laten horen. Deze cd komt in de zomer van 2019 al uit!

Nieuw in deze show is Michael Stratz uit Amsterdam op gitaar en basgitaar, Filippo Castellazzi bespeelt zoals altijd de gitaar.

 Roberto Galanto is jazz-,pop- en operazanger, songwriter, dichter, crooner, vocal coach en componist. Hij won het Premio Bellaballa radio Festival (2010), Musica Controcorrente (2011), Musica ѐ (2010), en Premio F.I.O.F.A. (2010).

Hij heeft samengewerkt met Ed Partyka, Berend van der Berg, David Marez Oyens, Mariella Nava, Arno Van Nieuwenhuize, Niek van Wiggen, Owen Hart Jr, Eric Doelman, Udo van Boven, Francesco Angiuli, Francesca Tandoi en nog vele anderen.

Roberto stoort zich aan geen enkele muzikale mode en kiest zijn eigen weg. Wel heeft hij zich laten beïnvloeden door grootheden als Joe Barbieri, Lucio Dalla, Pino Daniele, Vinicio Capossella en Gianmaria Testa. Door hun muziek te onderzoeken ontdekte Roberto de mogelijkheid om zijn eigen woorden in stijlen te vatten, die door de jaren heen zijn belangstelling hadden getrokken en hem de vrijheid gaven waar hij naar op zoek was. We hebben te doen met een filosofisch ingestelde romanticus: de composities van Roberto kenmerken zich door enerzijds ernst en subtiele emotionaliteit, maar kennen anderzijds ook humoristische trekjes. Zijn werk strekt  zich uit van gitaar/folksongs tot romantische ballads en liedjes met een gypsy/jazz en acoustic pop inslag.

Het concert is op zondagmiddag 14 oktober 2018 van 16.00u.-18.00u. in de Pletterij, Lange Herenvest 122 te Haarlem. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van de Pletterij en via Marielle Blijboom: wamd.blijboom@gmail.com.

Toegang: € 10,- (jongeren tot 25 jaar € 7,50)